Project Lorentz woningenDen Helder

€ 204.500 tot € 239.500 v.o.n.
0 (0 beschikbaar) Aantal woningen
0
192 m² Gebruiksoppervlakte
165 m² tot 192 m²

Omschrijving

Project Lorentz Woningen heeft een stijlvolle uitstraling. De woningen zijn uit 5 woonlagen opgebouwd, hebben een dakterras op de 4e verdieping en voldoen aan alle eisen die worden gesteld ten aanzien van ruimte, comfort, duurzaamheid en energiezuinigheid. Een pracht project waar historie, modern wooncomfort en woongemak samenkomen in de vorm van unieke woningen in de voormalige Opstandingskerk. De zeer royale woningen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn vanwege de ruime oppervlakte ook zee...

Project Lorentz Woningen heeft een stijlvolle uitstraling. De woningen zijn uit 5 woonlagen opgebouwd, hebben een dakterras op de 4e verdieping en voldoen aan alle eisen die worden gesteld ten aanzien van ruimte, comfort, duurzaamheid en energiezuinigheid. Een pracht project waar historie, modern wooncomfort en woongemak samenkomen in de vorm van unieke woningen in de voormalige Opstandingskerk. De zeer royale woningen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn vanwege de ruime oppervlakte ook zeer geschikt voor mensen die wonen en werken willen combineren.

Achter het project komt een parkeerterrein voor 16 auto's

Standaard indeling (deze is aan te passen naar eigen wens)

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, slaap/werkkamer, berging/bijkeuken

1e verdieping:
overloop, 2 slaapkamers, badkamer

2e verdieping:
overloop met toilet, bijkeuken, riante woonkeuken

3e verdieping:
Overloop, woonkamer met speelse vide.

4e verdieping:
Overloop, technische ruimte met opstelling CV, riant datterras

Bouwnummer 1 beschikt nog over een aangebouwde hobby/praktijkruimte van ca. 27m2

Foto's Foto's (4)

Omgeving

Een hemelse lichtinval met authentieke details en een moderne afwerking. Project Lorentz Woningen voorziet in wonen op een centrale plek in Den Helder. Hier worden 10 zeer royale woningen met 5 woonlagen in de voormalige Opstandingskerk gerealiseerd. De in 1958 gebouwde kerk staat op een rustige locatie nabij het stadscentrum en het station. Project Lorentzstraat Woningen is het nieuwe thuis voor mensen die houden van een bijzondere en vooral unieke woning met een eigen karakter. Vanaf het eigen...

Een hemelse lichtinval met authentieke details en een moderne afwerking. Project Lorentz Woningen voorziet in wonen op een centrale plek in Den Helder. Hier worden 10 zeer royale woningen met 5 woonlagen in de voormalige Opstandingskerk gerealiseerd. De in 1958 gebouwde kerk staat op een rustige locatie nabij het stadscentrum en het station. Project Lorentzstraat Woningen is het nieuwe thuis voor mensen die houden van een bijzondere en vooral unieke woning met een eigen karakter. Vanaf het eigen dakterras kunt u optimaal van de zon genieten en met de Wadden- en Noordzee om de hoek is het in de omgeving altijd heerlijk vertoeven. Hier wonen is puur genieten.

Woningtypen

Bouwtype 2 Bouwtype 2 Bouwtype 2 Bouwtype 2

Bouwtype 2

€ 204.500 tot € 224.500 v.o.n.
163 m² 163 m² wonen
slaapkamers 6 kamers
Bouwtype 1 Bouwtype 1 Bouwtype 1 Bouwtype 1

Bouwtype 1

€ 209.500 tot € 239.500 v.o.n.
165 m² 165 m² wonen
slaapkamers 6 kamers
Bouwtype 1 Bouwtype 1 Bouwtype 1 Bouwtype 1

Bouwtype 1

163 m² 163 m² wonen
slaapkamers 4 kamers
Bouwtype 1 Bouwtype 1 Bouwtype 1 Bouwtype 1

Bouwtype 1

163 m² 163 m² wonen

Vragen over dit project?

Wij helpen je graag met het verkopen of kopen van jouw woning. Wanneer jij hier nog vragen over hebt, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, via social media of met behulp van het contactformulier.

NVM Makelaar NVM Makelaar

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159 A
1782 BE Den Helder

Back to top