Huis kopen?

Schakel onze aankoopmakelaar in
Op funda beoordeeld met: 9,2

Waarom aankopen met Jongewaard Heemskerk Makelaars

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Een nieuwe woning aankopen?

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen dat doe je niet elke dag en in deze markt is een geschikte woning vinden niet gemakkelijk. Wij begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde soms blind maakt, ook als het dat geweldige huis betreft. Daarom staan wij je bij en zorgen ervoor dat jij een slimme keuze maakt en je nieuwe huis koopt tegen de beste voorwaarden.

Plan een kennismaking

Wat bieden wij jou:

• We gaan mee naar de bezichtiging en signaleren mogelijke gebreken;
  • We blijven objectief, zodat jij jouw wensen niet uit het oog verliest;
  • We zorgen voor een scherpe onderhandeling;
  • We begeleiden je en geven objectief advies tijdens het gehele proces;
  • We controleren de koopakte;
  • We verzorgen de afwikkeling

Aankopen tegen een aantrekkelijke prijs en de beste voorwaarden

Hier kunnen wij van Jongewaard Heemskerk Makelaars je bij helpen! We weten dat het tegenwoordig erg lastig is om een huis te kopen, ook hier in Den Helder en omgeving. Wij houden ons hoofd koel en zullen er alles aan doen om te zorgen dat jij tegen de beste prijs en voorwaarden een huis koopt.

Aankoop advies voor jou

Neem gerust contact met ons op

Ben je nog op zoek, heb je al een woning op het oog en wil je een bod uitbrengen of zit je nog met dringende vragen? Wij staan voor je klaar. Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze aankoopmakelaars in!

Wil jij dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het formulier in.

Wat onze klanten vinden:

10 Suzan Leijen 06 feb. 2024

Vriendelijk, vakkundig en goede communicatie.

8.8 Anoniem Marsdiepstraat 290 24 jan. 2024

Erg tevreden over de dienstverlening. Snel en accuraat. Komt afspraken na! Toont initiatief en kent de markt.

10 Anoniem Fabrieksgracht 91 17 jan. 2024

De makelaar is vriendelijk, goed in contact en is pro actief. Ze komt afspraken na en geeft duidelijke adviezen/ uitleg.

10 Theo Roosendaal 12 dec. 2023

Onlangs een aankoop gedaan van een object welke door Jongewaard Heemskerk Makelaars werd aangeboden. Contact was steeds prettig en alles is prima geregeld.

10 Hein Oerlemans 30 nov. 2023

Ben zeer tevreden over het resultaat van de verkoop van mijn woning uiteraard mede door toedoen van de deskundige makelaarster die mij begeleide met de verkoop. Ook de medewerkers op de achtergrond...

10 Matthijs Meijer 20 nov. 2023

Super fijne Makelaar, snelle communicatie snelle afhandeling voor de verkoop van mijn woning!

10 Dhr. Clif Folmer Sumatrastraat 11 10 nov. 2023

Het contact vanaf de waardebepaling tot aan de verkoop als zeer fijn ervaren.Alles was prima geregeld.Alles ging zoals was afgesproken.Het contact met het hele team heb ik als erg prettig ervaren.

10 Anoniem Lichtbaaklaan 7 03 nov. 2023

Het contact verliep goed. Professioneel en betrouwbaar. Personeel werkzaam op het makelaarskantoor zeer vriendelijk en behulpzaam.

10 Hein Oerlemans Barkstraat 12 01 nov. 2023

Vakkundige en vriendelijke makelaar ( ster ) . Ben erg tevreden met de werkwijze en uiteindelijk het verkoop resultaat.

10 Serena Claassens 17 okt. 2023

Altijd vriendelijke te woord gestaan en erg behulpzaam.

Nieuw Molenplein fase 2!

Vanaf nu beschikbaar. Nieuwbouw op een prachtige locatie.

Bekijk de beschikbare woningen hier!