Waarom aankopen met Jongewaard Heemskerk Makelaars

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Wij brengen jouw woonwensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het aankoopproces.
Je bent er snel bij
Met een aankoopmakelaar heb je een streepje voor. Al voordat het aanbod op funda komt, weet een aankoopmakelaar al wat er te koop komt te staan.

Een nieuwe woning aankopen?

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Een woning kopen dat doe je niet elke dag en in deze markt is een geschikte woning vinden niet gemakkelijk. Wij begeleiden en adviseren je graag bij de duurste aankoop van je leven. Wij begrijpen dat liefde soms blind maakt, ook als het dat geweldige huis betreft. Daarom staan wij je bij en zorgen ervoor dat jij een slimme keuze maakt en je nieuwe huis koopt tegen de beste voorwaarden.

Plan een kennismaking

Wat bieden wij jou:

 • We gaan mee naar de bezichtiging en signaleren mogelijke gebreken;
 • We blijven objectief, zodat jij jouw wensen niet uit het oog verliest;
 • We zorgen voor een scherpe onderhandeling;
 • We begeleiden je en geven objectief advies tijdens het gehele proces;
 • We controleren de koopakte;
 • We verzorgen de afwikkeling

Aankopen tegen een aantrekkelijke prijs en de beste voorwaarden

Hier kunnen wij van Jongewaard Heemskerk Makelaars je bij helpen! We weten dat het tegenwoordig erg lastig is om een huis te kopen, ook hier in Den Helder en omgeving. Wij houden ons hoofd koel en zullen er alles aan doen om te zorgen dat jij tegen de beste prijs en voorwaarden een huis koopt.

  Aankoop advies voor jou

  Neem gerust contact met ons op

  Ben je nog op zoek, heb je al een woning op het oog en wil je een bod uitbrengen of zit je nog met dringende vragen? Wij staan voor je klaar. Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze aankoopmakelaars in!

  Wil jij dat wij contact met jou opnemen? Vul dan het formulier in.

  Wat onze klanten vinden:

  10 Maarten Van waveren 13 sep. 2023

  Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van de makelaardij Jongewaard. Goede en snelle communicatie, goede verkoop strategie en goede kennis van de lokale huizenmarkt Een aanrader

  10 Anoniem Middenweg 96 06 sep. 2023

  Jongewaard Heemskerk heeft ons prima advies gegeven en ons zeer goed begeleid gedurende de verkoop. De verkoop van het huis is daardoor snel en probleemloos verlopen.

  10 Willem van Soeren 02 aug. 2023

  Op basis van informatie/ervaring van derde hebben wij voor Jongewaard Heemskerk gekozen. De waardering van jullie werk en die ons is verteld blijkt te kloppen. Ga zo door met het goede werk in tijd...

  9.0 Anoniem Brouwerstraat 39 20 jul. 2023

  Ontzettend goed verlopen het hele proces. Blij met de snelle verkoop. Alles snel afgehandeld. En erg vriendelijk personeel. Top

  10 Anoniem Rijnstraat 135 03 jul. 2023

  Zijn zeer goed geholpen door onze makelaar. Bij alle vragen kregen we gelijk antwoord en ze hield ons goed op de hoogte. Wij zijn dus zeer tevreden.

  9.5 Anoniem Vogelzand 3504 12 jun. 2023

  Heel prettig zaken doen met dit bedrijf. Goed op de hoogte van de lopende zaken, en korte lijnen in de communicatie.

  10 Dhr. van Soeren Crocusstraat 42 11 mei 2023

  Contact was vriendelijk en deskundig. Ook is de service prima betreft beantwoorden van vragen. De gemaakte afspraken zijn alle nagekomen.

  10 Mevr. van Leijden - Stins Schootenweg 4 27 mrt. 2023

  De gehele verkoop van A tot Z keurig geregeld. Goede en duidelijke communicatie. Woning is snel verkocht.

  10 Anoniem Van Galenstraat 48 23 jan. 2023

  Een zeer fijne partij om mee samen te werken. Mark Heemskerk niet alleen een fantastisch persoon maar ook een top makelaar! en misschien wel het belangrijkste een mensen mens die mee denkt in de...

  10 Jan Talens Praamstraat 161 20 jan. 2023

  Het contact met de makelaar verliep uitstekend en tot onze volle tevredenheid. Ik zie absoluut niet in waarom mijn antwoord tenminste uit 100 letters MOET bestaan.

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
  Middenweg 159 A
  1782 BE Den Helder

  Back to top