Huis verkopen in Den Helder, Julianadorp en omgeving?Waarom verkopen met Jongewaard Heemskerk Makelaars?

Passie voor het vak
Wij houden van wat we doen en wij doen altijd ons uiterste best. We halen alles eruit wat erin zit. Deze passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan. We zorgen ervoor dat jouw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en voorwaarden. We zijn trots op onze vakkennis.
No-nonsense aanpak
Hoe wij zijn en handelen kun je het best omschrijven als no-nonsense. De klik die een klant met ons als kantoor heeft, vinden wij belangrijk. Wij zijn geen 'salesmensen' en houden niet van poespas. Wij zijn er voor jou en maken de zaken niet mooier dan ze zijn. Dit resulteert in eerlijke en oprechte adviezen van nuchtere aanpakkers.
IJzersterke dienstverlening
Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. We houden je van alle stappen op de hoogte, zodat jij met een vertrouwd en ontspannen gevoel je woning kan aan- of verkopen

Wij staan je bij als verkoopmakelaar

Nu is het moment om je woning te verkopen en wij staan klaar voor jouw opdracht. Onze samenwerking start met een gesprek over de reden van verkoop van een woning. Vanuit jouw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkoopplan van jouw huis. Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan.

Jongewaard Heemskerk helpt je met het vinden van de perfecte match

Je zou denken dat het verkopen van je woning in deze huidige, krappe woningmarkt eenvoudig is. Iedereen staat immers te popelen om te kopen. Maar schijn bedriegt. Een woning te koop zetten kan inderdaad iedereen, maar een woning succesvol verkopen is en blijft een vak, óns vak. Naast dat je je huis wilt verkopen, wil je er ook een goede prijs voor krijgen en wil je verkopen onder de juiste voorwaarden. Hierbij kunnen wij jou helpen, voor ieder een persoonlijke, creatieve aanpak én verkoopstrategie. Op deze manier kunnen wij voor jou een optimaal resultaat kunnen behalen.

Plan een verkoopgesprek

Onze verkoopdienstverlening onderscheidt zich op de volgende punten:

  • Jarenlange ervaring in de woningmarkt in Den Helder, Julianadorp en omgeving;
  • Een persoonlijke en professionele verkoopstrategie;
  • Bij ons krijg je altijd een eerlijk en passend advies;
  • Wij hanteren een uitgekiende marketingstrategie,
  • Wij realiseren de hoogste opbrengst voor jouw huis;
  • Bij ons krijg je een open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.

Wil jij onze dienstverlening ervaren? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling.

DR 01038 kopie

Ben jij klaar om je huis te verkopen?

Kies de juiste makelaar

Bij Jongewaard Heemskerk geloven wij niet in een vast stappenplan voor elke situatie, maar in verkoop op maat. Iedere situatie en woning is immers anders en vereist een andere aanpak, oftewel maatwerk. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs voor een opname van je woning en een advies over de vraagprijs. Van ons krijg je geen mooie praatjes, maar een helder en persoonlijk verkoopplan met een uitgebreid en eerlijk verkoopadvies. Vooraf bespreken we welke kosten er voor jou aan vast zitten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk, duidelijk en transparant!

Plan een verkoopgesprek

Ga jij voor de optimale verkoop van je woning en een prettig proces?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Zit je met vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan paraat!

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.

10 Maarten Van waveren 13 sep. 2023

Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van de makelaardij Jongewaard. Goede en snelle communicatie, goede verkoop strategie en goede kennis van de lokale huizenmarkt Een aanrader

10 Anoniem Middenweg 96 06 sep. 2023

Jongewaard Heemskerk heeft ons prima advies gegeven en ons zeer goed begeleid gedurende de verkoop. De verkoop van het huis is daardoor snel en probleemloos verlopen.

10 Willem van Soeren 02 aug. 2023

Op basis van informatie/ervaring van derde hebben wij voor Jongewaard Heemskerk gekozen. De waardering van jullie werk en die ons is verteld blijkt te kloppen. Ga zo door met het goede werk in tijd...

9.0 Anoniem Brouwerstraat 39 20 jul. 2023

Ontzettend goed verlopen het hele proces. Blij met de snelle verkoop. Alles snel afgehandeld. En erg vriendelijk personeel. Top

10 Anoniem Rijnstraat 135 03 jul. 2023

Zijn zeer goed geholpen door onze makelaar. Bij alle vragen kregen we gelijk antwoord en ze hield ons goed op de hoogte. Wij zijn dus zeer tevreden.

9.5 Anoniem Vogelzand 3504 12 jun. 2023

Heel prettig zaken doen met dit bedrijf. Goed op de hoogte van de lopende zaken, en korte lijnen in de communicatie.

10 Dhr. van Soeren Crocusstraat 42 11 mei 2023

Contact was vriendelijk en deskundig. Ook is de service prima betreft beantwoorden van vragen. De gemaakte afspraken zijn alle nagekomen.

10 Mevr. van Leijden - Stins Schootenweg 4 27 mrt. 2023

De gehele verkoop van A tot Z keurig geregeld. Goede en duidelijke communicatie. Woning is snel verkocht.

10 Anoniem Van Galenstraat 48 23 jan. 2023

Een zeer fijne partij om mee samen te werken. Mark Heemskerk niet alleen een fantastisch persoon maar ook een top makelaar! en misschien wel het belangrijkste een mensen mens die mee denkt in de...

10 Jan Talens Praamstraat 161 20 jan. 2023

Het contact met de makelaar verliep uitstekend en tot onze volle tevredenheid. Ik zie absoluut niet in waarom mijn antwoord tenminste uit 100 letters MOET bestaan.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159 A
1782 BE Den Helder

Back to top