Huis verkopen in Den Helder, Julianadorp en omgeving?

Op funda beoordeeld met: 9,2

Waarom verkopen met Jongewaard Heemskerk Makelaars?

Passie voor het vak
Wij houden van wat we doen en wij doen altijd ons uiterste best. We halen alles eruit wat erin zit. Deze passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan. We zorgen ervoor dat jouw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en voorwaarden. We zijn trots op onze vakkennis.
No-nonsense aanpak
Hoe wij zijn en handelen kun je het best omschrijven als no-nonsense. De klik die een klant met ons als kantoor heeft, vinden wij belangrijk. Wij zijn geen 'salesmensen' en houden niet van poespas. Wij zijn er voor jou en maken de zaken niet mooier dan ze zijn. Dit resulteert in eerlijke en oprechte adviezen van nuchtere aanpakkers.
IJzersterke dienstverlening
Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. We houden je van alle stappen op de hoogte, zodat jij met een vertrouwd en ontspannen gevoel je woning kan aan- of verkopen

Wij staan je bij als verkoopmakelaar

Nu is het moment om je woning te verkopen en wij staan klaar voor jouw opdracht. Onze samenwerking start met een gesprek over de reden van verkoop van een woning. Vanuit jouw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkoopplan van jouw huis. Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan.

Jongewaard Heemskerk helpt je met het vinden van de perfecte match

Je zou denken dat het verkopen van je woning in deze huidige, krappe woningmarkt eenvoudig is. Iedereen staat immers te popelen om te kopen. Maar schijn bedriegt. Een woning te koop zetten kan inderdaad iedereen, maar een woning succesvol verkopen is en blijft een vak, óns vak. Naast dat je je huis wilt verkopen, wil je er ook een goede prijs voor krijgen en wil je verkopen onder de juiste voorwaarden. Hierbij kunnen wij jou helpen, voor ieder een persoonlijke, creatieve aanpak én verkoopstrategie. Op deze manier kunnen wij voor jou een optimaal resultaat kunnen behalen.

Plan een verkoopgesprek

Onze verkoopdienstverlening onderscheidt zich op de volgende punten:

• Jarenlange ervaring in de woningmarkt in Den Helder, Julianadorp en omgeving;
  • Een persoonlijke en professionele verkoopstrategie;
  • Bij ons krijg je altijd een eerlijk en passend advies;
  • Wij hanteren een uitgekiende marketingstrategie,
  • Wij realiseren de hoogste opbrengst voor jouw huis;
  • Bij ons krijg je een open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.

Wil jij onze dienstverlening ervaren? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling.

DR 01038 kopie

Ben jij klaar om je huis te verkopen?

Kies de juiste makelaar

Bij Jongewaard Heemskerk geloven wij niet in een vast stappenplan voor elke situatie, maar in verkoop op maat. Iedere situatie en woning is immers anders en vereist een andere aanpak, oftewel maatwerk. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs voor een opname van je woning en een advies over de vraagprijs. Van ons krijg je geen mooie praatjes, maar een helder en persoonlijk verkoopplan met een uitgebreid en eerlijk verkoopadvies. Vooraf bespreken we welke kosten er voor jou aan vast zitten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk, duidelijk en transparant!

Plan een verkoopgesprek

Ga jij voor de optimale verkoop van je woning en een prettig proces?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Zit je met vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan paraat!

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.

10 Suzan Leijen 06 feb. 2024

Vriendelijk, vakkundig en goede communicatie.

8.8 Anoniem Marsdiepstraat 290 24 jan. 2024

Erg tevreden over de dienstverlening. Snel en accuraat. Komt afspraken na! Toont initiatief en kent de markt.

10 Anoniem Fabrieksgracht 91 17 jan. 2024

De makelaar is vriendelijk, goed in contact en is pro actief. Ze komt afspraken na en geeft duidelijke adviezen/ uitleg.

10 Theo Roosendaal 12 dec. 2023

Onlangs een aankoop gedaan van een object welke door Jongewaard Heemskerk Makelaars werd aangeboden. Contact was steeds prettig en alles is prima geregeld.

10 Hein Oerlemans 30 nov. 2023

Ben zeer tevreden over het resultaat van de verkoop van mijn woning uiteraard mede door toedoen van de deskundige makelaarster die mij begeleide met de verkoop. Ook de medewerkers op de achtergrond...

10 Matthijs Meijer 20 nov. 2023

Super fijne Makelaar, snelle communicatie snelle afhandeling voor de verkoop van mijn woning!

10 Dhr. Clif Folmer Sumatrastraat 11 10 nov. 2023

Het contact vanaf de waardebepaling tot aan de verkoop als zeer fijn ervaren.Alles was prima geregeld.Alles ging zoals was afgesproken.Het contact met het hele team heb ik als erg prettig ervaren.

10 Anoniem Lichtbaaklaan 7 03 nov. 2023

Het contact verliep goed. Professioneel en betrouwbaar. Personeel werkzaam op het makelaarskantoor zeer vriendelijk en behulpzaam.

10 Hein Oerlemans Barkstraat 12 01 nov. 2023

Vakkundige en vriendelijke makelaar ( ster ) . Ben erg tevreden met de werkwijze en uiteindelijk het verkoop resultaat.

10 Serena Claassens 17 okt. 2023

Altijd vriendelijke te woord gestaan en erg behulpzaam.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Nieuw Molenplein fase 2!

Vanaf nu beschikbaar. Nieuwbouw op een prachtige locatie.

Bekijk de beschikbare woningen hier!