Huis verkopen in Den Helder, Julianadorp en omgeving?Waarom verkopen met Jongewaard Heemskerk Makelaars?

Passie voor het vak
Wij houden van wat we doen en wij doen altijd ons uiterste best. We halen alles eruit wat erin zit. Deze passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan. We zorgen ervoor dat jouw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en voorwaarden. We zijn trots op onze vakkennis.
No-nonsense aanpak
Hoe wij zijn en handelen kun je het best omschrijven als no-nonsense. De klik die een klant met ons als kantoor heeft, vinden wij belangrijk. Wij zijn geen 'salesmensen' en houden niet van poespas. Wij zijn er voor jou en maken de zaken niet mooier dan ze zijn. Dit resulteert in eerlijke en oprechte adviezen van nuchtere aanpakkers.
IJzersterke dienstverlening
Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. We houden je van alle stappen op de hoogte, zodat jij met een vertrouwd en ontspannen gevoel je woning kan aan- of verkopen

Wij staan je bij als verkoopmakelaar

Nu is het moment om je woning te verkopen en wij staan klaar voor jouw opdracht. Onze samenwerking start met een gesprek over de reden van verkoop van een woning. Vanuit jouw situatie en wensen kijken we naar de optimale verkoopstrategie: het verkoopplan van jouw huis. Omdat ieder persoon anders is, pakken we alles op een unieke manier aan.

Jongewaard Heemskerk helpt je met het vinden van de perfecte match

Je zou denken dat het verkopen van je woning in deze huidige, krappe woningmarkt eenvoudig is. Iedereen staat immers te popelen om te kopen. Maar schijn bedriegt. Een woning te koop zetten kan inderdaad iedereen, maar een woning succesvol verkopen is en blijft een vak, óns vak. Naast dat je je huis wilt verkopen, wil je er ook een goede prijs voor krijgen en wil je verkopen onder de juiste voorwaarden. Hierbij kunnen wij jou helpen, voor ieder een persoonlijke, creatieve aanpak én verkoopstrategie. Op deze manier kunnen wij voor jou een optimaal resultaat kunnen behalen.

Plan een verkoopgesprek

Onze verkoopdienstverlening onderscheidt zich op de volgende punten:

  • Jarenlange ervaring in de woningmarkt in Den Helder, Julianadorp en omgeving;
  • Een persoonlijke en professionele verkoopstrategie;
  • Bij ons krijg je altijd een eerlijk en passend advies;
  • Wij hanteren een uitgekiende marketingstrategie,
  • Wij realiseren de hoogste opbrengst voor jouw huis;
  • Bij ons krijg je een open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.

Wil jij onze dienstverlening ervaren? We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling.

Mark en maurice met bord klein

Ben jij klaar om je huis te verkopen?

Kies de juiste makelaar

Bij Jongewaard Heemskerk geloven wij niet in een vast stappenplan voor elke situatie, maar in verkoop op maat. Iedere situatie en woning is immers anders en vereist een andere aanpak, oftewel maatwerk. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs voor een opname van je woning en een advies over de vraagprijs. Van ons krijg je geen mooie praatjes, maar een helder en persoonlijk verkoopplan met een uitgebreid en eerlijk verkoopadvies. Vooraf bespreken we welke kosten er voor jou aan vast zitten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Eerlijk, duidelijk en transparant!

Plan een verkoopgesprek

Ga jij voor de optimale verkoop van je woning en een prettig proces?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Zit je met vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan paraat!

Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter.

9.0 Anoniem Van Speykstraat 22 30 dec. 2022

Makelaar met grote marktkennis. Communiceert duidelijk. Erg prettig om meteen na een bezichtiging gebeld te worden met een update. Luistert naar de wensen van de verkoper en handelt hiernaar.

9.0 Dhr. Sies Prins Schout en Schepenenstraat 27 22 dec. 2022

Na het overlijden heeft jongewaard en Heemskerk nvm makelaars ons onzorgt bij de verkoop van het huis van mijn vader.

9.0 Raymond Gielen Nieuwstraat 21 20 dec. 2022

Zeer goede Makelaar, ze nemen je alle zorgen uit handen. Daar wij de woning vanuit het buitenland hebben verkocht, moesten we bij volledig vertrouwen op de makelaar. Dit vertrouwen hebben zij zeker...

10 Julia Brondsema Hertzogstraat 37 15 dec. 2022

Ik ben zeer, zeer tevreden over de gang van zaken met de makelaar. Ik ben van alles op de hoogte gehouden en er is continu tijdig overleg geweest! Heel hartelijk dank!

9.3 Anoniem Landbouwstraat 312 07 dec. 2022

We zijn fantastisch geholpen. Onze complimenten voor makelaardij . De verkoop van het huis overtrof al onze verwachtingen zo snel hadden wij het zeker niet verwacht.

8.0 Dhr. L. Engel Sumatrastraat 22 28 okt. 2022

Het contact met Maurice was prettig, in zijn communicatie was hij altijd helder en deskundig. Bij de bezichtigingen is ons alles uit handen genomen, erg fijn omdat wij bij de verkoop zelf al op ruime...

9.5 Dhr. Thijs Gunter Diaconiestraat 23 05 sep. 2022

Contact met de makelaar verliep vlot. Huis is snel op Funda gekomen. De ondersteuning vanuit het makelaarskantoor is prima verlopen, goede communicatie over de bezichtigingsafspraken etc. Huis is snel...

10 Dhr. G.J. van de Winkel 2e Vroonstraat 53 04 jul. 2022

dikke pluim voor Maurice en het team van JongewaardHeemskerk voor de uitmuntende begeleiding en het plezierige contact.

10 Anoniem Haringvlietweg 64 23 mei 2022

Wij zijn uitstekend door Maurice Jongewaard begeleid bij de verkoop van ons appartement. Wij waarderen dat dan ook met hoogste cijfer!

9.0 Mevr. A.E. Smit Rijnstraat 193 11 mei 2022

Was bij de 1e afspraak goed voorbereid, had al veel voor onderzoek gedaan. Verder tijdens de verkoop periode goed contact. Ook het contact met kantoor altijd goed.

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159 A
1782 BE Den Helder

Back to top