Plan een verhuis adviesgesprek in


Voor antwoorden op al jouw woonvragen
Op funda beoordeeld met: 9,2

Wil jij verhuizen?

Samen kiezen we de beste strategie voor jouw volgende stap

Wat de situatie in de woningmarkt ook is... Of de markt nou stabiliseert, kantelt of dat het enorm overbieden de norm blijft. Wij van Jongewaard Heemskerk Makelaardij hebben al jarenlang ervaring en kunnen jou in elke situatie deskundig adviseren. Samen kiezen we de beste strategie!

Eerst kopen of eerst verkopen?

Is het in deze markt dan verstandig eerst te kopen, of is het toch beter om de huidige woning eerst in de verkoop te zetten? Op deze vraag is geen algemeen antwoord te geven. Een verhuizing is zo'n grote beslissing dat het belangrijk is ook de gevoelsfactor mee te nemen in deze kwestie. Daarnaast is iedere situatie én iedere zoektocht anders.

Schakel een specialist in

Ga je groter of kleiner wonen? Staat het type woningen dat jij zoekt nog regelmatig te koop? Heb je een ruim budget of juist niet. Dit zijn allemaal punten die meespelen bij de beslissing eerst een nieuwe woning te zoeken of je huidige woning eerst te verkopen. En ondanks de overspannen markt valt hier ook nog heel veel in te kiezen. Schakel daarom vooral een specialist in die met je nadenkt over wat voor jou de beste manier is om jouw verhuizing te realiseren.

DSC02271 1

Meer kansen als koper

Het aankopen van een nieuwe woning is in deze tijd uitdagend, maar er zijn een aantal zaken die je kunt doen om je kansen te vergroten. Dit geldt voor de zoektocht naar een nieuwe woning, maar ook op het moment dat je een woning hebt gezien waar je graag voor in aanmerking komt. Ook hier vertellen wij je graag meer over.

Neem contact met ons op

Bel voor jouw verhuisadviesgesprek naar 0223 - 612 230 of mail ons op info@jongewaardheemskerk.nl. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen.

Laat je gegevens achter

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159 A
1782 BE Den Helder

Back to top