Project 't laarJulianadorp


Opgeleverd
0 (0 beschikbaar) Aantal woningen
0
109 m² Gebruiksoppervlakte
109 m²
6 Aantal kamers
6
109 m² Perceel oppervlakte
105 m²

Omschrijving

Aan het Kastanjehout op Veld 3 van Woonpark ’t Laar worden 20 energiezuinige huurwoningen van Fijn Wonen gerealiseerd. Deze ruime eengezinswoningen (109m² GO) worden verdeeld over 3 woonblokken en beschikken allen over een ruime tuin met berging en achterom (perceelgrootte variërend van 105 t/m 194 m²).

De woningen hebben op de begane grond een luxe open keuken in de kleur antraciet met een easy clay werkblad, voorzien van een spoelbak en de volgende hoogwaardige siemensapparatuur; ...

Aan het Kastanjehout op Veld 3 van Woonpark ’t Laar worden 20 energiezuinige huurwoningen van Fijn Wonen gerealiseerd. Deze ruime eengezinswoningen (109m² GO) worden verdeeld over 3 woonblokken en beschikken allen over een ruime tuin met berging en achterom (perceelgrootte variërend van 105 t/m 194 m²).

De woningen hebben op de begane grond een luxe open keuken in de kleur antraciet met een easy clay werkblad, voorzien van een spoelbak en de volgende hoogwaardige siemensapparatuur; inductiekookplaat, vaatwasmachine, combi-oven, koelkast en schouwkap. Het terras is vanuit de woonkamer bereikbaar via de openslaande tuindeuren.
Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een luxe afgewerkte badkamer met een ligbad, douche met glazen douchewand, toilet en wastafel, de wanden zijn voorzien van een glad afgewerkte beplating in de kleur wit, de vloer van een grijze vloertegel. De zolderverdieping is via een vaste trap te bereiken

De woningen zijn zeer energiezuinig en voorzien van een lucht-/water warmtepomp met boilervat, ventilatie vind plaats via een gebalanceerde WTW-unit en eigen elektra wordt opgewekt via de PV-panelen op het hellend dak. Door deze afwerking is de woning zeer energiezuinig en gasloos, hetgeen leidt tot een forse besparing van de maandelijkse energiekosten.
De woningen worden voorzien van scanbehang waardoor je als nieuwe huurder, na het leggen van een vloer, direct kan inhuizen.

De woningen worden opgeleverd in Q1 van 2022, naar verwachting vanaf begin februari 2022.

Kenmerken:
Minimale huurperiode:    2 jaar
Waarborgsom:             2 maanden huur
Aanvaarding:            in overleg

Heeft u interesse? Informeer naar de huurvoorwaarden!


Afwerkingsniveau:
- Wanden afgewerkt met scanbehang
- Gespoten plafonds
- Geen vloerafwerking aanwezig
- De berging wordt voorzien van een buitenarmatuur met schemerschakelaar. Het
- Buitenlichtpunt aan de voorzijde en achterzijde van de woning is inclusief armatuur.
- Kunststof buitenkozijnen
- Grote trapkast onder de trap
- Elektrische radiator op de zolder
- Openslaande tuindeuren naar het terras
- Trappen zijn dekkend gegrond en de bomen van de trappen zijn wit afgelakt
- Tuinen: tussen de woningen aan de achterzijde worden privacy schermen geplaatst, 1800 x 2400mm (hxb), van jardhouten palen met gewolmaniseerde vuren delen om en om. Daar waar de achtertuinen grenzen aan een openbaar terrein of het achterpad wordt een dubbelstaafmathekwerk hoog 1800mm incl poort en hedera planten 5st/m1 geplaatst.
- De terreinverharding van de paden, terrassen en container opstelplaats worden aangelegd in betontegels 500 x 500 mm zonder opsluitbanden. Het pad naar de voordeur en berging wordt 1,0 m1 breed. Er wordt een terras aangelegd van 4,5 x 2,0 m1 en een container- opstelplaats van 1,0 x 2,0 m1.
- Badkamer De badkamer op de eerste verdieping is uitgevoerd in een prefab-systeem. De wand- en plafondafwerking van zowel toilet als badkamer is een glad afgewerkte beplating in de kleur wit en grijs geëmailleerd glas ter plaatse van de opstelplaats van het toilet. Op de vloer komt een grijze vloertegel. Het sanitair wordt uitgevoerd volgens het sanitair pakket Luxe wat inhoudt dat de badkamer voorzien is van een wandcloset, ligbad, douche voorzien van handdouche en glazen douchewand met deur, brede wastafel (90 cm) met twee wastafelmengkranen en een brede spiegel (90 cm).

Duurzaamheid
De huurwoningen worden zeer energiezuinig opgeleverd. De woningen worden als energieneutraal met een EPC lager of gelijk aan 0,0 / BENG2=0 met energielabel A uitgevoerd. Er wordt een Qv10-waarde gehaald van 0,3. De woningen hebben geen gasaansluiting. Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen (het uiteindelijke aantal is bepaald aan de hand van oriëntatie en eisen EPC). In de installatieruimte staat de lucht- water- warmtepomp en boilervat (200L) opgesteld die zorgt voor de ruimteverwarming en tapwaterverwarming. De verwarmingsinstallatie wordt uitgevoerd als vloerverwarming, in de badkamer en op de zolder wordt een elektrische radiator geplaatst. Daarnaast is de woning uitgerust met een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning.

Kortom dé mogelijkheid om groen, bewust en zeer duurzaam te huren in Julianadorp en fors te besparen op uw maandlasten.  
Om te bepalen welke invloed de energiezuinige uitvoering heeft op uw maandlasten is aan de hand van de gegevens van Nibud en de huidige energieprijzen een berekening opgemaakt.
Deze berekening dient als indicatie en is onder andere afhankelijk van het aantal personen in het huishouden en uw persoonlijke omstandigheden ten aanzien van uw verbruik. Aan deze berekening kunnen geen rechten ontleend worden.

Reguliere woning:
Voor een tussenwoning rekent het Nibud een gemiddeld gasverbruik per jaar van 1.190 m3 en een gemiddeld elektraverbruik op basis van een huishouden van 2 personen van 2.800 kWh.  
Door de extreme stijging van de gas- en elektraprijzen zou je op basis van de huidige gasprijzen (€1,50 november 2021) en elektraprijzen (0,40 november 2021) bij voornoemd gemiddeld verbruik €148 aan gaskosten en €93 aan elektrakosten betalen.

Energiezuinige woning
Aangezien deze woningen geen gasaansluiting hebben bespaart u het gehele voornoemde bedrag aan kosten voor levering en het vastrecht van gas.
Doordat de woning geen gasaansluiting heeft vindt verwarming en warmtapwater plaats via een warmtepomp met elektrische naverwarmer. Dit betekent dat men in vergelijking met een reguliere woning meer elektra verbruikt voor installatie en verwarming.
De hoogwaardige isolatie en de op het dak gelegen PV-panelen compenseren dit echter weer waardoor de woningen een energieneutrale prestatie van EPC 0,0 behalen. In de EPC-berekening wordt uitgegaan van ruim 4.000 WP-vermogen voor de PV-installatie.

Foto's Foto's (14)

Omgeving

Wonen in een parkachtige omgeving

Woonpark ’t Laar onderscheidt zich van andere nieuwbouw in Julianadorp door een informele, organische setting. Ideaal voor liefhebbers van het buitenleven, dicht bij groen en strand. De grote, beschutte kavels liggen aan meanderende straatjes met groene, volgroeide hagen. De sfeer in de wijk is knus en verrassend groen. Op Woonpark ’t Laar woon je midden in de natuur, vlak bij een bosachtige omgeving en dicht bij strand en zee. Ervaar het hele jaar ...

Wonen in een parkachtige omgeving

Woonpark ’t Laar onderscheidt zich van andere nieuwbouw in Julianadorp door een informele, organische setting. Ideaal voor liefhebbers van het buitenleven, dicht bij groen en strand. De grote, beschutte kavels liggen aan meanderende straatjes met groene, volgroeide hagen. De sfeer in de wijk is knus en verrassend groen. Op Woonpark ’t Laar woon je midden in de natuur, vlak bij een bosachtige omgeving en dicht bij strand en zee. Ervaar het hele jaar door een vakantiegevoel op Woonpark ’t Laar.

Alle voorzieningen vlakbij

In Julianadorp heb je alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Voor je dagelijkse boodschappen fiets je in vijf minuten naar winkelcentrum Dorperweerth. Of struin wat langer rond in winkelcentrum De Riepel. Met 300 gratis parkeerplaatsen ben je hier altijd verzekerd van een plekje. Natuurlijk zijn er ook scholen in de buurt. Julianadorp kent zes basisscholen, een middelbare school en een multifunctioneel centrum met peuterspeelzaal. Hebben jouw kinderen speciaal onderwijs nodig? Basisschool De Meerpaal ligt vier minuten lopen van je huis.

Planning Project 't laar

Projectfase: Opgeleverd
Nu
Start verkoop
januari 2022
Start oplevering
februari 2022

Woningtypen

Eindwoning Eindwoning Eindwoning Eindwoning Eindwoning

Eindwoning

109 m² 109 m² wonen
slaapkamers 6 kamers
Eindwoning met hoektuin Eindwoning met hoektuin Eindwoning met hoektuin Eindwoning met hoektuin Eindwoning met hoektuin

Eindwoning met hoektuin

109 m² 109 m² wonen
slaapkamers 6 kamers
Tussenwoning Tussenwoning Tussenwoning Tussenwoning Tussenwoning

Tussenwoning

109 m² 109 m² wonen
slaapkamers 6 kamers

Vragen over dit project?

Wij helpen je graag met het verkopen of kopen van jouw woning. Wanneer jij hier nog vragen over hebt, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, via social media of met behulp van het contactformulier.

NVM Makelaar NVM Makelaar

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159 A
1782 BE Den Helder

Back to top