Plattegronden Plattegronden (4) 360 graden foto's Virtuele tour

Wierbalg 2111

1788 VC Julianadorp

Een mooie 2-onder-1-kapwoning met garage in een zeer fijne, kindvriendelijke woonwijk.

Via de entree kom je in de hal met toegang tot het toilet, de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Aansluitend de lichte woonkamer in u-vorm met een mooie laminaatvloer en gespoten wanden en plafond (2020).

Aan de achterzijde van de woning vind je de hoekkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur met aansluitend de aanbouw met witgoedopstellingen en de CV ketel.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig.
De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde over de gehele breedte van de woning en is voorzien van een ruime inbouwkast. De luxe badkamer is geheel betegeld met verlichting in de wand en voorzien van een dubbele regendouche met een radio/audio- installatie voor muziek onder de douche, vrijdragend toilet, wastafelmeubel en vloerverwarming.

De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt veel bergruimte. Hier bevindt zich ook de 4e slaapkamer.

Keurig bestrate tuin, gelegen op het zonnige zuidwesten en voorzien van een zonnescherm. Elke zonaanbidder kan hier zijn lol op!

Niet te vergeten de vrijstaande stenen garage met massief houten deuren en een flinke oprijlaan waar met gemak 3 grote auto's kunnen worden geparkeerd. Ook ideaal voor bijvoorbeeld het parkeren van een boot, camper of caravan.

In de straat is voldoende parkeerruimte aanwezig en er is een laadpaal voor elektrische auto's pal voor deur. Alle nodige faciliteiten zoals winkelcentra, kinderopvang, (basis)scholen bevinden zich om de hoek en zijn zowel lopend, met de auto als op de fiets goed te bereiken. Het strand is ook op enkele fietsminuten afstand.

Bijzonderheden:
- 2-onder-1-kapwoning met garage
- 4 slaapkamers
- Hele huis heeft kunststof kozijnen
- Extra lange oprit waar met gemak 3 grote auto's kunnen worden geparkeerd
- Zonnige tuin op het zuidwesten
- Luxe badkamer
- Wanden en plafond gespoten in 2020

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Vraagprijs:
29-09-2022

Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Bestaande bouw , bouwjaar 1990
Zadeldak (pannen)

toilet, douche, dubbele wastafel, inloopdouche, vloerverwarming

Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbelglas
Cv-ketel:
vaillant ( gas gestookt combiketel uit 2006 , EIGENDOM )

Achtertuin
Normaal

Vrijstaande stenen garage