Schoolweg 60 a

1787 AW Julianadorp

Richtprijs: €395.000,--

Richtprijs: €395.000,--

Heerlijk landelijk gelegen met vrij uitzicht maar toch dichtbij alle voorzieningen! Deze vrijstaande woning met ruime garage net buiten het oude dorp biedt u deze unieke combinatie: vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht over de bollenvelden richting Den Helder en toch op loopafstand van winkelcentrum de Riepel en het gezellige Loopuytpark met al zijn (horeca)voorzieningen. Scholen, sportverenigingen en zelfs het strand zijn op fietsafstand gelegen! De woning is gelegen op een kavel van 434 m² grond en beschikt over 3 slaapkamers op de verdieping.

Het geheel is netjes onderhouden en deels gemoderniseerd. Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor aanpassingen van de indeling, het levensloop bestendig maken van de woning of uit/aanbouw. De tuin is ruim en zonnig door de ligging zowel op het oosten als op het zuiden.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast (6 groepen en aardlekbeveiliging), trapkast/kelderkast, woonkamer met eikenhouten vloer en gestuukte en gespachtelde muurafwerking met open keuken met net licht keukenmeubel voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel/vriescombinatie, combimagnetron en vaatwasser. Achterhal met badkamer voorzien van douchehoek, ligbad en wastafel, toilet met modern hangend closet. Bijkeuken met wasmachine aansluiting en wasdrogerafvoer, ruime garage met vliering.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer is voorzien van een ruime vaste kast alsmede een wastafel met meubel.

2e verdieping:
Vliering middels vlizotrap.

Bijzonderheden:
- schilderwerk 2020
- Nagelnieuwe CV ketel Remeha Tzerra 2022
- Oprit voor meerdere auto's
- Dakisolatie en grotendeels isolatieglas

Prijs:
05-10-2022
Verkocht onder voorbehoud

Eengezinswoning, vrijstaande woning
Bestaande bouw , bouwjaar 1953