Plattegronden Plattegronden (2) 360 graden foto's Virtuele tour

Middelzand 3264

1788 EH Julianadorp

Bieden vanaf prijs: € 200.000,- k.k.

Met een vanaf prijs wordt bedoeld dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op deze woning. Lagere biedingen worden dan ook niet geaccepteerd. Bij een traditionele verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Bij een vraagprijs wordt juist vaak een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht.

Onderhoudsvriendelijk en energiezuinig!

Bieden vanaf prijs: € 200.000,- k.k.

Onderhoudsvriendelijk en energiezuinig!

Leuke (starters)woning in een kindvriendelijke omgeving met basisscholen, bibliotheek en openbaar vervoer op loopafstand.

De woning kan via de voortuin, zowel door de voordeur als via de ruime inpandige berging worden betreden. Entree via de voordeur met keurig toilet en meterkast. Heerlijke lichte, ruimtelijke woonkamer dankzij de grote raampartijen met openslaande deuren (met hordeur) naar de tuin. De woning heeft een speels hoog plafond en beschikt verder over een eenvoudige keuken. De kozijnen van de begane grond zijn allemaal van kunststof en voorzien van HR++ glas (2019).

Via de wenteltrap bereik je de verdieping welke is voorzien van 3 prima slaapkamers en een vliering voor extra bergruimte. De badkamer heeft een douche, wastafel, 2e toilet en wasmachineaansluiting. Ook op deze verdieping zijn alle kozijnen en de boeidelen van kunststof, dus lekker onderhoudsvriendelijk!

De huidige bewoners hebben goed aan energiebesparing gedacht. De woning is voorzien van 8 zonnepanelen, beneden HR++ glas en zowel de gevel als de vloer zijn extra na geïsoleerd in 2019.

De tuin is lekker groen en gelegen op het westen. Een zonaanbidder kan hier zijn lol op!

De voortuin is geen eigendom, maar is van de gemeente. Wel worden deze voortuinen in de straat gebruikt door de bewoners voor een eigen parkeerplaats en/of een stukje tuin.

Bijzonderheden
- Energielabel A
- Gehele woning voorzien van kunststof kozijnen met beneden HR++ glas (2019)
- Boeidelen achterzijde kunststof (2022)
- Gevel extra geïsoleerd (2019)
- Vloer extra geïsoleerd (2019)
- 8 zonnepanelen (2019)
- Privé parkeerplaats voor de deur
- Zonnige tuin op het westen

Interesse in dit huis? Maak een afspraak voor een bezichtiging of schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Vraagprijs:
06-09-2022
Verkocht

Eengezinswoning, tussenwoning
Bestaande bouw , bouwjaar 1975
Zadeldak (pannen)

toilet, wastafel, inloopdouche, wasmachineaansluiting

Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd en hr glas
Cv-ketel:
Intergas ( gas gestookt uit 2017 , EIGENDOM )

Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging
Redelijk tot goed