Plattegronden Plattegronden (3)

1788 AN Julianadorp

Richtprijs € 350.000,--

Richtprijs € 350.000,--

In 2021 volledig opgeknapte drive-in woning! Wilt u weinig doen aan uw nieuwe woning? Kom snel eens kijken bij deze bijzonder ruime en fraai afgewerkte drive-in woning! In 2021 is veel gedaan, zo is bijvoorbeeld de keuken vervangen voor een moderne complete keuken en is er een prachtige badkamer gerealiseerd. Om zomers nog beter te genieten van uw woonstek is het balkon vervangen en de (zonnige) tuin in 2022 prachtig opnieuw aangelegd met o.a. een aluminium lamellenoverkapping.

De ligging van de woning is zeer centraal, veel van de dagelijks gewenste voorzieningen liggen heel prettig binnen handbereik, waaronder in winkelcentrum de Riepel, in de oude dorpskern en onder andere in winkelcentrum Dorperweerth. Tevens is er keuze uit kinderopvang, verschillende basisscholen en er is het Junior College. Sportclubs en verenigingen zijn ook goed vertegenwoordigd en voor wie houdt van de natuur; het duinengebied, strand, zee en de landerijen zijn vrijwel voor iedereen op loop- en fietsafstand. Binnen gemiddeld tien tot vijftien autominuten bereikt u eveneens plaatsen als Den Helder, Schagen en Callantsoog, de verbindingen middels openbaar vervoer zijn prima.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet (2021, modern hangend closet en fontein), garage met elektrische deur, verwarming en warmwater aansluiting, CV kast, wasruimte met fontein, slaapkamer, kantoor/berging.

1e verdieping:
Overloop, woonkamer met houtkachel, eiken vloer, glad gestuukte wanden en een ruim balkon aan de achterzijde. Aan de voorzijde een recente keuken welke is voorzien van koelkast, vrieskast, combi oven/magnetron, 5 pits gas op glas kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

2e verdieping:
Overloop met vaste kast, 2 slaapkamers, badkamer met grote inloopdouche, dubbele wastafel met extra dubbele kast, hangend toilet, design radiator en gestuukt plafond met inbouwspots.

Bijzonderheden:
- CV Remeha Avanta 2013
- Energielabel C
- Elektra en water in achtertuin

Prijs:
30-08-2022
Verkocht

Eengezinswoning, tussenwoning
Bestaande bouw , bouwjaar 1980
Samengesteld dak (asbest en bitumineuze dakbedekking)

toilet, dubbele wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche

Cv-ketel: