Plattegronden Plattegronden (3)

Kruiszwin 1218

1788 LE Julianadorp

Bieden vanaf prijs: € 260.000,- k.k.
Met een vanaf prijs wordt bedoeld dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op deze woning. Lagere biedingen worden dan ook niet geaccepteerd. Bij een traditionele verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Bij een vraagprijs wordt juist vaak een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht.

In een heerlijke rustige buurt in Julianadorp staat deze prachtige ruime woning met een schitterende nieuwe moderne keuken, nieuw toilet en nieuwe moderne badkamer.

Bieden vanaf prijs: € 260.000,- k.k.

De badkamer en het toilet zijn 2 jaar geleden vervangen en de keuken is nog maar 1,5 jaar oud. Ook de groepenkast is vervangen(11 groepen en 3 x een aardlekschakelaar), gestuukte wanden, nieuwe laminaat vloer op de verdieping, nieuwe zinken goten, kortom een prachtige woning waar veel aan is gedaan!

Tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren naar de onderhoudsarme tuin op het oosten met houtenschuttingen, een aan het huis gemetselde tuinkast en zonnewering. Verder in de woonkamer een kast onder de trap, nieuwe tussendeur in moderne stijl, een prachtige nieuwe open hoek opgestelde keuken voorzien van inbouw koelkast, vriezer, combi magnetron, inductiekookplaat, vaatwasser etc. De keuken is naar de straatkant gericht. In de inpandige berging aan de voorzijde is een wasmachine aansluiting aangebracht.

Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, alle voorzien van een mooie laminaatvloer, de prachtige nieuwe badkamer is voorzien van een groot wastafelmeubel met dubbele wastafel, en een extra kast in dezelfde stijl, designradiator, 2e toilet en een mooie inloopdouche met een mooie cabine eromheen.

De 2e verdieping, zolder verdieping, is via vaste trap bereikbaar. De grote voorzolder met cv-opstelling (Remeha Tzerra 2019), een nieuwe mechanische afzuiging en een extra wasmachineaansluiting.
Aansluitend een 4e slaapkamer met dakvenster en knieschotten met bergruimte.

Aanvaarding in overleg.

Koopsom:
04-06-2022
Verkocht

Eengezinswoning, tussenwoning
Bestaande bouw , bouwjaar 1978
Zadeldak (pannen)

Overige inpandige ruimte:

toilet, dubbele wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche
2 woonlagen en een zolder

Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas
Cv ketel en elektrische boiler eigendom