Plattegronden Plattegronden (3)

Doorzwin 5324

1788 SN Julianadorp

Op een leuke plek in een kindvriendelijke woonwijk staat deze ruime, sfeervolle gezinswoning. De woning ligt heerlijk rustig in een doodlopende straat met speelgelegenheden op de hoek.

De woning beschikt over een goed bemeten woonkamer met keurige open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping vind je drie royale slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche en een tweede toilet, alsmede de aansluitingen voor wasmachine en droger. Op de zolderverdieping bevindt zich de 4e slaapkamer en is de CV-ketel gesitueerd (Intergas 2011).

Via de aangebouwde stenen berging kom je in de zonnige, op het oosten gerichte tuin, die is voorzien van een zonnescherm en losse houten fietsenberging.

De wijk is centraal gelegen waardoor alle gewenste faciliteiten op wandel- of fietsafstand bereikbaar zijn. Denk hierbij aan kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs, maar ook winkelcentra, de oude dorpskern van Julianadorp en sportvelden. Duinen en strand zijn op de fiets goed te bereiken.

Bijzonderheden:
- CV-Ketel Intergas 2011
- Energielabel B
- Zonnige tuin op het oosten

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Prijs:
30-08-2022
Verkocht

Eengezinswoning, tussenwoning
Bestaande bouw , bouwjaar 1989
Zadeldak (pannen)

Overige inpandige ruimte:

toilet, douche, wastafelmeubel, wasmachineaansluiting

Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
Cv-ketel:
Intergas Kompakt HR ( gas gestookt combiketel uit 2011 , EIGENDOM )

Mandelig