Plattegronden Plattegrond (1)

Leijloop 2

1784 GM Den Helder
1 slaapkamers 1 slaapkamer

Groots wonen in een tiny house? In Den Helder kan het!

Te koop: tiny house aan de Leijloop 2 te Den Helder op huurkavel voor onbepaalde tijd!

Uniek wonen in een uniek stukje Nederland? Klein en duurzaam leven op loopafstand van één van de schoonste en rustigste stranden van Nederland? Voorzieningen als winkels, recreatie, openbaar vervoer in de buurt? Kortom: wonen, werken en vooral genieten!

Dat kan in de Falgatuinen in Den Helder. Hier vindt u de ultiem

Groots wonen in een tiny house? In Den Helder kan het!

Dat kan in de Falgatuinen in Den Helder. Hier vindt u de ultieme combinatie van een koop tiny house op een omvangrijke huurkavel voor onbepaalde tijd. Op een natuurrijk terrein met maar liefst 27 tiny house kavels bieden wij een tiny house van 32 m2 met bijgebouw (12m2) en helofytenfilter te koop aan op een royale huurkavel van 845 m2.

Tiny house met bijgebouw
U betreedt de woning via de openslaande deuren, die direct toegang geven tot de woonkamer met open keuken. Het keukenblok is voorzien van een gasoven en -fornuis. In de woonkamer is ruimte voor een zithoek en eethoek van bescheiden afmeting. Via een tussenhalletje zijn het composttoilet annex badkamer te bereiken. Verder is er een bergkast, waar ook de technische installaties staan opgesteld. In de doorloop naar de bergruimte vindt u een werkplek die eventueel ook als kastruimte is in te delen. Slapen doet u op hoogte waar ruimte is voor een matras van 1.40 bij 2.00 meter. Het raam boven het bed is middels een elektrische raamverduistering af te sluiten. De gehele woning is voorzien van HR++ glas. Boven het bed is zelfs HR+++ glas geplaatst.

Bijgebouw: Het bijgebouw van 12m2 is gedeeltelijk geïsoleerd en voorzien van een waterpunt en aangesloten op de accu van de tiny house. U kunt deze ruimte ook geschikt maken voor bewoning of een kantoor.

Offgrid en helofytenfilter
De volwaardig geïsoleerde woning is helemaal zelfvoorzienend: er is geen aansluiting op het gas- en elektriciteitsnet en ook niet op het riool. Er is wel een aansluiting op het waterleidingnet. Het afvalwater wordt gezuiverd in een helofytenfilter om vervolgens schoon in uw vijver te belanden. In het naastgelegen Financieel Fithuis Het Fundament is tegen een vergoeding mogelijk gebruik te maken van een wasmachine en een droger.

Tuin
Vanuit de woonkamer heeft u vrij uitzicht op uw eigen tuin. De zonnige tuin is zo aangelegd dat deze een minimale inspanning kost om te onderhouden en er voldoende plekjes zijn om even in de schaduw te zitten. U kunt hier uitgebreid genieten van de grote hoeveelheid rust en privacy.

Woning te koop en grond te huur
De woning is gelegen op 845 m2 grond die u huurt van Helder Vastgoed BV. Het huurcontract heeft geen einddatum. U kunt er blijven wonen zolang u wilt. De huur voor de grond bedraagt € 281,67 euro per maand en wordt jaarlijks geïndexeerd. De vraagprijs van de tiny house met bijgebouw is € 125.000 k.k.

Bezichtigen?
Bent u een serieuze kandidaat en wilt u de tiny house bezichtigen meld u dan aan voor een bezichtiging door een mail te sturen naar Woningstichting Den Helder / Helder Vastgoed. We hebben maar een beperkt aantal plekken om te bezichtigen.

Vraagprijs:
30-08-2022
Verkocht onder voorbehoud

Eengezinswoning, vrijstaande woning
Bestaande bouw , bouwjaar 2021
Plat dak

toilet, douche, wastafel

Niet beschikbaar
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas

Erfpacht
Erfpacht

In woonwijk en beschutte ligging