Plattegronden Plattegronden (5) 360 graden foto's Virtuele tour

Andromeda 101

1785 DS Den Helder

Nu te koop, deze geweldige drive-in woning die je versteld doet staan van de ruimte!
De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met in de omgeving een basketbalveld en een speeltuin.

Entree aan de zijkant van de woning via het parkeerterrein van het naastgelegen appartementencomplex. Je deelt de voordeur en het trappenhuis met de naastgelegen maisonnette. Via de trap bereik je de voordeur van de woning waar je binnenkomt in de ruime hal met keurige toiletruimte en toegangsdeur naar de woonkamer.

De woonkamer is verrassend ruim en v.v. een eiken parketvloer. Via de schuifpui bereik je het zonnige dakterras van 15 m2 met een prachtig uitzicht op groen en in de verte kun je de boten Den Helder binnen zien varen.

De hoekkeuken heeft een granieten blad, koelkast, vriezer, vaatwasser, gaskookplaat en een afzuigkap. Door de ligging aan de voorzijde heb je een leuk en vrij uitzicht door de straat.

Via de trap naar beneden kom je in een ruime hal die toegang geeft tot de garage en de achtertuin. Voor de garage heb je de mogelijkheid om een auto te parkeren op eigen terrein. De achtertuin beschikt over een poort naar de steeg en een fietsenberging. De tuin reikt tot het water waardoor het mogelijk is om een eigen bootje aan te leggen. Vanuit hier vaar je zo de open wateren op!

Via de open trap in de woonkamer kom je op de vide die nu in gebruik is als kantoor. Aansluitend de ruime master-bedroom met dakraam. Op deze verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer aan de voorzijde, een ruime bergkast onder de trap en de badkamer met douchehoek, toilet, wastafel en badkamerkast.

Op de 3e verdieping is er een derde ruime slaapkamer, een washok en een ruime bergruimte. Op de 4e (zolder)verdieping vind je de Cv-ketel, WTW-unit en het opslagvat van de zonneboiler. Op deze verdieping zou makkelijk een 4e en mogelijk een 5e slaapkamer gerealiseerd kunnen worden.

-Bijzonderheden
- Energielabel A
- Garage en eigen parkeerplaats
- Mogelijkheid om een bootje aan te leggen

Interesse in dit huis? Maak een afspraak voor een bezichtiging of schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Prijs:
13-05-2024

Eengezinswoning , Hoekwoning
Bestaande bouw , bouwjaar 1999
Samengesteld dak (pannen)

Overige inpandige ruimte:
Gebouw geb. buitenruimte:

toilet, douche, wastafel
4 woonlagen en een zolder

Volledig geisoleerd
Cv ketel en Zonnecollectoren
Cv-ketel: