Mijn favorieten

HET VERHAAL JONGEWAARD heemskerk: CREATIEF EN AMBACHTELIJK MAKELAARSWERK

Wie wij zijn? Wij zijn een modern en eigentijds makelaarskantoor dat werkt in de regio Den Helder en omstreken. Als kantoor bestaan wij al sinds 2001. Dat is namelijk het fusiejaar waarin de twee bekende Helderse makelaarskantoren P.J. Bosch Makelaardij B.V. en VBO Makelaarskantoor Jongewaard & Jongewaard besloten hun krachten te bundelen. Deze fusie was voor ons een schot in de roos.
Bij ons kantoor zijn vier makelaars werkzaam, te weten: James Meijer, Maurice Jongewaard, Mark Heemskerk en Remko Bogaards. Met elkaar delen wij de liefde voor het vak. Een vak dat wij toch echt als een ambacht zien. Vooral omdat het vraagt om dat ‘fingerspitzengefuhl’ en waarbij wij óók altijd op zoek zijn naar dat extra beetje vakkennis.

EEN GESLAAGDE MATCH, IS HET ENIGE WAT TELT

Wat wij in ons vak vooral waarderen is het sociale, menselijke contact. Wij voelen écht een ‘drive’ naar die ene match. De creativiteit die wij daarin moeten aanboren in onszelf, is een bijzonder mooi facet van ons werk. Die creativiteit geldt ook voor het aantrekkelijk houden en presenteren van ons aanbod aan woningen en bedrijfspanden. Deze moet aanspreken en daar zijn wij kritisch in.
Wat ons kenmerkt? Onze duidelijke en eerlijke afspraken. U geeft ons uw vertrouwen. Dat is bijzonder. Daarbij willen wij u geheel ontzorgen. Wij zijn makelaar in vastgoed en willen vooral wensen en behoeften goed vervullen. Dit doen wij door flexibel te zijn in onze dienstverlening. De klant, Jongewaard Heemskerk: een succesvolle match. Dat is wat telt.

Kantoor Vestiging Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars

DEN HELDER