Wij lopen extra hard... om jouw huis snel én voor de hoogste opbrengst te verkopenOnze acties

In de huidige woningmarkt garandeert iedere makelaar dat jouw huis snel wordt verkocht, maar ook tegen de beste prijs? Wij vinden dat snelheid niet ten koste moet gaan van het resultaat. Daarom werken wij met een prestatietarief in plaats van een vast percentage van de verkoopprijs. Dit betekent dat je alleen naar tevredenheid betaalt!

Proefverkopen

Wil je jouw huis verkopen? Let dan op, want met onze tijdelijke actie Proefverkopen kun jij onze makelaar gratis uittesten voordat je definitief met ons in zee gaat. Hierdoor loop je geen enkel risico en betaal je alleen bij tevredenheid met onze diensten.

Stille verkoop

Heb je plannen om jouw huis te verkopen? En heb je nog geen andere woning gekocht of gezien? Wij snappen dat het in deze woningmarkt lastig is om de juiste woning te vinden. Met stille verkoop maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren wij jouw huis enkel aan serieuze kopers.

Verthuisbundel

Wil je verhuizen en weet je niet waar te beginnen? Wij zijn je graag van dienst. Maak gebruik van onze Verthuisbundel en combineer onze aan- en verkoopdienstverlening. Dan gaan we samen op zoek naar je nieuwe droomhuis en verkopen wij je huidige woning. Dat is voordelig en vertrouwd verhuizen.

Bekijk onze klantreviews

9.0 Anoniem Van Speykstraat 22 30 dec. 2022

Makelaar met grote marktkennis. Communiceert duidelijk. Erg prettig om meteen na een bezichtiging gebeld te worden met een update. Luistert naar de wensen van de verkoper en handelt hiernaar.

9.0 Dhr. Sies Prins Schout en Schepenenstraat 27 22 dec. 2022

Na het overlijden heeft jongewaard en Heemskerk nvm makelaars ons onzorgt bij de verkoop van het huis van mijn vader.

9.0 Raymond Gielen Nieuwstraat 21 20 dec. 2022

Zeer goede Makelaar, ze nemen je alle zorgen uit handen. Daar wij de woning vanuit het buitenland hebben verkocht, moesten we bij volledig vertrouwen op de makelaar. Dit vertrouwen hebben zij zeker...

10 Julia Brondsema Hertzogstraat 37 15 dec. 2022

Ik ben zeer, zeer tevreden over de gang van zaken met de makelaar. Ik ben van alles op de hoogte gehouden en er is continu tijdig overleg geweest! Heel hartelijk dank!

9.3 Anoniem Landbouwstraat 312 07 dec. 2022

We zijn fantastisch geholpen. Onze complimenten voor makelaardij . De verkoop van het huis overtrof al onze verwachtingen zo snel hadden wij het zeker niet verwacht.

10 Ettiquge Rehman 16 nov. 2022

Website bezocht voor een werkplek. Tot Heden nog niet het gene gevonden.

8.0 Dhr. L. Engel Sumatrastraat 22 28 okt. 2022

Het contact met Maurice was prettig, in zijn communicatie was hij altijd helder en deskundig. Bij de bezichtigingen is ons alles uit handen genomen, erg fijn omdat wij bij de verkoop zelf al op ruime...

9.5 Dhr. Thijs Gunter Diaconiestraat 23 05 sep. 2022

Contact met de makelaar verliep vlot. Huis is snel op Funda gekomen. De ondersteuning vanuit het makelaarskantoor is prima verlopen, goede communicatie over de bezichtigingsafspraken etc. Huis is snel...

10 Dhr. G.J. van de Winkel 2e Vroonstraat 53 04 jul. 2022

dikke pluim voor Maurice en het team van JongewaardHeemskerk voor de uitmuntende begeleiding en het plezierige contact.

10 Anoniem Haringvlietweg 64 23 mei 2022

Wij zijn uitstekend door Maurice Jongewaard begeleid bij de verkoop van ons appartement. Wij waarderen dat dan ook met hoogste cijfer!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159 A
1782 BE Den Helder

Back to top