Middenweg 161

€ 4.250 p.m. Excl. btw
Kantoorruimte Kantoorruimte

Door de verhuizing van de Opvoedpoli komt deze prachtige zichtlocatie onder de watertoren van Den Helder beschikbaar.
Op de hoek van de Polderweg met de Middenweg komt op de begane grond in totaal ± 350m² BVO aan kantoorruimte ten behoeve van o.a. de dienstverlening op korte termijn beschikbaar. Het pand heeft een achteringang aan het parkeerterrein en een recht van overpad om te laden en te lossen.

Indeling: entree, elektrische deuren, grote ontvangstruimte met balie, diverse

Indeling: entree, elektrische deuren, grote ontvangstruimte met balie, diverse aangrenzende kantoren / spreekkamers, kantine, magazijn, archiefruimten, sanitaire voorzieningen, keuken, werkkast en een achteruitgang naar het parkeerterrein.

Locatie: schuin tegenover het NS station, naast Univé, Noordstad, en onder de Omring en diverse andere dienstverleners.

Een eventuele splitsing behoort tot de mogelijkheden.

Te aanvaarden op korte termijn.

Is dit kantoorpand op deze locatie interessant voor uw bedrijf? Maak vrijblijvend een bezichtigingsafspraak met ons kantoor 0223-612230 of info@jongewaardheemskerk.nl.

Huurprijs:
€ 4.250 p.m. Excl. btw
06-10-2023

Kantoorruimte

KANTOORRUIMTE
Verdiepingen:

Winkelgebied stadscentrum

Nieuw Molenplein fase 2!

Vanaf nu beschikbaar. Nieuwbouw op een prachtige locatie.

Bekijk de beschikbare woningen hier!