Drs. F. Bijlweg 43

1784 MC Den Helder
Huurprijs op aanvraag
Kantoorruimte Kantoorruimte

Te huur 196m² luxe kantoorruimte op de begane grond, eventueel in combinatie met prachtige loodsruimte(± 320m²).
Op een gunstige locatie gelegen nabij bijvoorbeeld NS-station (zuid), uitvalswegen en centraal in Den Helder, aan de rand van de woonwijk Nieuw Den Helder.
De kantoorruimte is volledig gerenoveerd in 2023 en heeft een fantastische moderne uitstraling.

De luxe kantoorruimte is voorzien van een systeemplafonds met led inbouwarmaturen, nieuwe vloerbedekking, nieuwe toiletgroep, nieuwe radiatoren, etc. etc.

De indeling is als volgt:
Een gezamenlijke entree met meterkast, ruime hal met een grote opening naar een grote kantoortuin(deze kan in overleg ook nog worden afgesloten), 2 spreekkamers en een archiefruimte, een hele grote 2e vergader- en/of kantoorruimte welke is afgesloten met twee deuren en een glazen pui; In de gezamenlijke hal tevens de trapopgang naar kantoorverdieping(ingebruik bij de verhuurder), bergkast onder de trap, nieuw dames- en herentoilet.
En een tussendeur naar achtergelegen bedrijfshal ± 320m² loodsruimte, voorzien van ledverlichting, een lichtstraat(daglicht), een eigen elektrische overheaddeur met een eigen loopdeur.
Tevens de mogelijkheid om de verdieping boven de bergingen als opslagruimte te gebruiken.

De luxe kantoorruimte of de loodsruimte is ook separaat te huur, informeer naar de mogelijkheden!

Voor de deur diverse parkeerplaatsen.

Aanvaarding per direct.

Onder optie
Huurprijs:
Huurprijs op aanvraag
28-12-2023

Kantoorruimte

KANTOORRUIMTE
In units vanaf:
Verdiepingen:
BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfsruimte bedrijfshal opp:

Nieuw Molenplein fase 2!

Vanaf nu beschikbaar. Nieuwbouw op een prachtige locatie.

Bekijk de beschikbare woningen hier!