Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Julianadorp 1787 DC

Willem-Alexander Hof

1787 DC Julianadorp

Omschrijving

Het prachtige dorp Julianadorp krijgt een nieuwe wijk met opnieuw een koninklijke naam: Willem-Alexander Hof. Een wijk met ongeveer 600 energiezuinige en toekomstbestendige woningen tussen de bloembollenvelden, de duinen en het strand. De nieuwe woonwijk biedt het beste van twee werelden. Enerzijds de verbondenheid met een dynamische en gezellige winkel- en uitgaansstad als Den Helder, anderzijds...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 181.000,- tot € 535.000,- Gebruiksoppervlakte 101 m² t/m 148 m² Inhoud 365 m³ t/m 534 m³ Perceeloppervlakte 101 m² t/m 532 m² Aantal kavels 82 Vrij 63 Aantal Bouwtypes 27 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Het prachtige dorp Julianadorp krijgt een nieuwe wijk met opnieuw een koninklijke naam: Willem-Alexander Hof. Een wijk met ongeveer 600 energiezuinige en toekomstbestendige woningen tussen de bloembollenvelden, de duinen en het strand. De nieuwe woonwijk biedt het beste van twee werelden. Enerzijds de verbondenheid met een dynamische en gezellige winkel- en uitgaansstad als Den Helder, anderzijds met de rust en de ruimte vlak aan zee.

De te bouwen woningen zijn daarbij helemaal van deze tijd; top geïsoleerd, energiezuinig,
toekomstbestendig en vooral betaalbaar voor iedereen. Zowel starters, gezinnen als senioren
kunnen straks een unieke woonbestemming vinden in deze groene en knusse wijk.

Een gevarieerd woningaanbod Er worden in Willem-Alexander Hof een scala aan woningtypen ontwikkeld. Elk met
een eigen karakter. Het voordeel hiervan is dat u een woning kunt kiezen die past bij uw persoonlijke situatie. Bent u starter en zoekt u een betaalbare woning, heeft u een gezin en wilt u meer ruimte of zoekt u een seniorenwoning met alle gemakken die daarbij horen? Met het woningaanbod in Willem-Alexander Hof is er altijd een woning die bij u past. Qua ruimte, mogelijkheden en budget.In Willem-Alexander Hof worden verschillende woningtypen gerealiseerd. Voor elke woning zijn er diverse aanpassingen mogelijk waardoor u de woning kunt samenstellen zoals u dat wenst. De makelaars hebben van elke woning uitgebreide informatie en informeren u graag over deze mogelijkheden.
Alle woningen die in woonwijk Willem-Alexander Hof worden gebouwd zijn uitzonderlijk energiezuinig en toekomstbestendig.
Een garantie voor lagere energielasten en een maximaal wooncomfort. Voor nu en voor later.

Vanaf 24 mei 2019 start alweer de verkoop van fase 3, dit wordt de waterbuurt van de wijk genoemd. Rondom fase 3 loopt een brede watergang waar je straks met je bootje of kano kan varen. Er zijn verschillende woningen ontworpen, de kavels zijn ruim en de woningen gasloos, energiezuinig en onderhoudsarm.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 181.000,- - € 535.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 101 m² t/m 148 m² Inhoud 365 m³ t/m 534 m³ Perceeloppervlakte 101 m² t/m 532 m² Aantal kavels 82 Vrij 63 Aantal Bouwtypes 27 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.