Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Pastoor Koopmanweg 23 K in Den Helder 1784 NX

Pastoor Koopmanweg 23 k

1784 NX Den Helder
Vraagprijs € 99.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Op een prima locatie staat dit bedrijfspand met ± 106m² VVO op de begane grond en ± 31m² VVO op de verdieping.
Het maakt deel uit van een bedrijvencomplex Dirksz Admiraal Plaza. Het pand is goed te bevoorraden door middel van de grote overheaddeur (4mx4m).
De bedrijfsruimte heeft op de begane grond een onderheide betonvloer met een maximale vloerbelasting van 1.500kg per m², voorzien...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 137 m²
Lees meer

Omschrijving

Op een prima locatie staat dit bedrijfspand met ± 106m² VVO op de begane grond en ± 31m² VVO op de verdieping.
Het maakt deel uit van een bedrijvencomplex Dirksz Admiraal Plaza. Het pand is goed te bevoorraden door middel van de grote overheaddeur (4mx4m).
De bedrijfsruimte heeft op de begane grond een onderheide betonvloer met een maximale vloerbelasting van 1.500kg per m², voorzien van verwarming(CV en een heater) en een elektrische overheaddeur.
Er is voldoende parkeergelegenheid aan de zijkant en de voorzijde(gemeenschappelijke parkeerplaatsen).

INDELING: aparte entree, meterkast, spoelbak met koud en warmwater, werkplaats/loods met overheaddeur (4mx4m), toilet, trap naar houtenverdiepingsvloer met pantry en cv-ketel.
LIGGING: In gebied “Dirksz Admiraal” met o.a. het Houthandel Pontmeyer, Jac. Kruidenboter, Renault dealer, Zeeman Reclamegroep, Praxis bouwmarkt, Sporthal de Slenk, de Jong Assurantiën, kringloop Zolder van Den Helder en nabij Station-Zuid, ontsluitingswegen naar het centrum van Den Helder en naar Julianadorp.

Het complex wordt beheerd middels een Vereniging van Eigenaars(VvE Pastoor Koopmanweg). Hiervoor betaalt u op jaarbasis € 1.500,- (€ 125,- per maand) en daar wordt al het onderhoud (daken, gevels, straatwerk), verzekering (brand/opstal) en beheer voor geregeld. In 2019 is de buitenkant geschilderd.

Scherpe vraagprijs: € 99.000,= k.k.

Aanvaarding: per direct.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 99.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 137 m² Perceeloppervlakte 113 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 550 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
137 m²
Vrije hoogte
550 cm
Vrije overspanning
9 m
Vloerbelasting
1500 kg/m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring