Plattegronden Plattegrond (1) 360 graden foto's Virtuele tour

Residence Juliana 28

1787 PM Julianadorp

Bieden vanaf prijs: € 209.000,- k.k. *

Zeer gunstig gelegen recreatiewoning met tuin aan het water!

Dit leuke appartement op de begane grond is gunstig gelegen aan de voet van de duinen, strand en zee!
De ruime woonkamer is zeer licht en voorzien van twee kunststof schuifpuien die toegang geven tot de tuin. Deze is gelegen aan het water en op het zuidwesten. Het terras is overdekt dus ook op minder mooie dagen kan je hier heerlijk vertoeven!

Aansluite

Bieden vanaf prijs: € 209.000,- k.k. *

Zeer gunstig gelegen recreatiewoning met tuin aan het water!

Aansluitend aan de woonkamer de open keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de hal komt u bij de 2 ruime slaapkamers en de badkamer met douche, wastafelmeubel, ligbad en toilet.

Bijzonderheden:
- De oplevering is geheel gestoffeerd en gemeubileerd
- Eigen Parkeerplaats
- Gehele appartement is voorzien van Kunststof kozijnen
- Tuin op het Zuidwesten

Het appartementencomplex is gelegen op het kleinschalige vakantiepark Residence Juliana te Julianadorp aan Zee en is gelegen op slechts 300 meter van het prachtige strand. De directe omgeving van het appartementencomplex biedt vele faciliteiten zoals een overdekt zwembad, een 9-holes golfbaan, bowlingbanen, een midgetgolfbaan, tennisbanen en diverse eetgelegenheden. Het centrum van Julianadorp bevindt zich op 3,5 kilometer afstand. Hier vindt u een winkelcentrum en diverse restaurants.

* Met een vanaf prijs wordt bedoeld dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op deze woning. Lagere biedingen worden dan ook niet geaccepteerd. Bij een traditionele verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Bij een vraagprijs wordt juist vaak een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht.

Vraagprijs:
30-09-2022
Verkocht
Direct

Bestaande bouw , bouwjaar 1994
Appartement
Plat dak (bitumineuze dakbedekking)

ligbad, toilet, douche, wastafel

Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd

Aan water, aan park, aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en buiten bebouwde kom
Achtertuin
Normaal