Plattegronden Plattegronden (4)

Doorzwin 5232

1788 SM Julianadorp

Bieden vanaf prijs: € 280.000,- k.k.
Met een vanaf prijs wordt bedoeld dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op deze woning. Lagere biedingen worden dan ook niet geaccepteerd. Bij een traditionele verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Bij een vraagprijs wordt juist vaak een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht.

Bieden vanaf prijs: € 280.000,- k.k.

Prachtige buitenkans! Wat kan je nog meer wensen? Een uitermate goed onderhouden en prachtig aangeklede hoekwoning met onder andere: 2 luxe badkamers, vloerverwarming op de begane grond, glad gestuukte wanden en plafonds op de begane grond, 2 dakkapellen, brede tuin, veranda en eigen oprit! De woning is ook nog eens goed gelegen met een achtertuin op het zuiden en zonder directe achterburen. We durven dan ook wel te stellen dat je ze zoals deze niet vaak tegen komt!

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast (7 groepen en aardlekbeveiliging), woonkamer, open keuken voorzien van keuken in hoekopstelling, de keuken is voorzien van 5 pits gas op glasplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast, vrieskast en aansluiting vaatwasser in een kastje. Bijkeuken met wasmachine-aansluiting. De gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming en een PVC vloerafwerking.

1e verdieping:
Overloop met separaat toilet met hangend closet en fontein, 3 slaapkamers (alle met PVC vloer), moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en designradiator.

2e verdieping:
Zolderkamer met dakkapel, 2e badkamer met whirlpool, wastafelmeubel en douchehoek.

3e verdieping:
Kleine bergvliering.

Bijzonderheden:
- 10 zonnepanelen
- Houten berging naast de woning
- Parkeren op eigen terrein
- CV Remeha W23 bouwjaar 2002
- Elektra aansluitingen in de tuin.

Koopsom:
29-04-2022
Verkocht

Eengezinswoning, hoekwoning
Bestaande bouw , bouwjaar 1989
Zadeldak (pannen)

Gebouw geb. buitenruimte:

douche, wastafel, whirlpooldubbele wastafel, wastafelmeubel, inloopdouche

Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas
Cv-ketel:
Remeha W23 HR ( gas gestookt combiketel uit 2002 , EIGENDOM )

In woonwijk