Plattegronden Plattegronden (4) 360 graden foto's Virtuele tour

Schout en Schepenenstraat 27

1785 KR Den Helder

Richtprijs: € 275.000,= k.k.

Richtprijs: € 275.000,= k.k.

Op een uitstekende locatie in de wijk De Schooten staat deze zeer royale tussenwoning met garage en berging op een perceel van 154 m² eigen grond. Feitelijk is er meer grond in gebruik, want de voortuin die is van de gemeente Den Helder en die kan in bruikleen. De woning heeft 132m² woonoppervlakte, een aangebouwde bijkeuken, 4 prima slaapkamers, waarvan een op de tweede verdieping met een dakvenster. Vanuit de achtertuin is ook de ruime berging en garage met elektrische garagedeur te bereiken. Met de auto of motor is deze via de Adriaan van Coppenolstraat goed te bereiken.

Indeling:
Begane grond: Entree aan de voorzijde van de woning met de meterkast(7 groepen en 2 x aardlek), garderobe en een toilet met fonteintje. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en is door de grote raampartij lekker licht. Tevens voorzien van een inzethaard, grenenhoutenvloer en deels plavuizen met een lambrisering. De nette open keuken is gesitueerd aan de achterzijde en deze is voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een oven, een vaatwasser en 1,5 spoelbak. De aangebouwde bijkeuken is vanuit deze keuken te bereiken en hier is de aansluiting voor een wasmachine en droger, alsmede de deur naar de achtertuin op het noordwesten met de stenen berging en de garage.

1e verdieping: overloop, 3 grote slaapkamers en de voorste slaapkamer heeft een balkon op het zuiden en wastafelmeubel, een ruime badkamer met een 2e toilet, een douchecabine, wastafelmeubel en een designradiator.

Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping: een voorzolder met de c.v.-opstelling en veel bergruimte en dakvenster, een deur naar de 4e grote slaapkamer met dakvenster en diverse knieschotten.

De woning is ongeveer 5 jaar geleden volledig opnieuw gevoegd.

Een prachtige ruime woning met garage/berging, centrale verwarming, dubbele beglazing en waar u naar eigen smaak kan gaan moderniseren!

Aanvaarding per direct.

Prijs:
30-08-2022

Eengezinswoning, tussenwoning
Bestaande bouw , bouwjaar 1973
Zadeldak (pannen)

Gebouw geb. buitenruimte:

toilet, douche, wastafel

Dubbel glas
Cv-ketel:
Remeha ( gas gestookt combiketel )

Aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht