Plattegronden Plattegronden (3)

Schout en Schepenenstraat 10

1785 KT Den Helder

Bieden vanaf prijs: € 450.000,- k.k.
Met een vanaf prijs wordt bedoeld dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op deze woning. Lagere biedingen worden dan ook niet geaccepteerd. Bij een traditionele verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Bij een vraagprijs wordt juist vaak een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht.

Bieden vanaf prijs: € 450.000,- k.k.

Heerlijk ruim en rustig wonen in deze comfortabele villa (2/1 kap) in het midden van de geliefde woonwijk “De Schooten”. Zeer geschikt voor iedereen die van ruimte houdt. Winkels, openbare voorzieningen (w.o. scholen, gezondheidscentrum) en openbaar vervoer in de directe nabijheid. De woning heeft een grote garage(3,30m x 7,99m), een fantastische groene en zonnige tuin op het zuiden, een nieuwe inbouwkeuken uit 2020, een nieuwe badkamer uit 2019, platte daken zijn vernieuwd in 2020/2021, de CV ketel is vervangen in 2020 en de mooie nieuwe garagedeuren zijn van 2020.
De woning heeft een laag energieverbruik en is voorzien van een energielabel A+.

Indeling:
Begane grond:
Entree/ruime hal met meterkast (12 grp + 1 kookgroep en 3 x aardlekschakelaar, groepenkast vernieuwd in 2020), toilet met hangend closet en fonteintje, mooie grote hoekkeuken met erker aan de voorzijde van de woning, voorzien van inbouwkoelkast, vaatwasser, close in boiler, inductiekookplaat met gaswokbrander, brede afzuigkap, groot granietenaanrechtblad en heel veel kastruimte, een deur naar de bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en de droger; De tuingerichte woonkamer heeft ook een erker en een schuifpui naar de grote zonnige en groene achtertuin(12m x 12m). De achtertuin heeft verschillende terrassen en een poort naar de gezamenlijke steeg.

1e verdieping:
Overloop, 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping en een prachtige moderne badkamer met inloopdouche, hangend 2e toilet, wastafelmeubel met spiegelkast en extra kastruimte en elektrische vloerverwarming. De badkamer heeft twee ramen en is hierdoor licht en goed te ventileren. Op de overloop een aparte kast waar de CV ketel hangt.

2e verdieping:
vaste trap naar de zolder/studio met de WTW unit en een deur naar het grote dakterras. Prachtige hobbyruimte of een mogelijkheid tot het creëren van een ruime 4e slaapkamer. Het dakterras is groot en de dakbedekking onder de terrastegels is vernieuwd.

De woning is in 2018 nog geheel geschilderd door een erkend schildersbedrijf.

Heeft u interesse in deze prachtige twee onder een kap maakt u dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Koopsom:
09-09-2022
Verkocht onder voorbehoud

Herenhuis, twee onder een kapwoning
Bestaande bouw , bouwjaar 2001
Samengesteld dak (bitumineuze dakbedekking en overig)

Overige inpandige ruimte:
Gebouw geb. buitenruimte:

toilet, douche, wastafelmeubel, inloopdouche, vloerverwarming

Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, volledig geisoleerd en hr glas
Cv ketel en elektrische boiler eigendom
Cv-ketel: