Plattegronden Plattegronden (5) 360 graden foto's Virtuele tour

Schootenweg 4

1785 LV Den Helder

Mooie hoekwoning en gelegen op een prachtige locatie met een vrij uitzicht over de Schootenweg! De woning is gelegen op 178m² eigen grond en is op de begane grond over de hele breedte uitgebouwd.
De woning heeft een moderne openkeuken met inbouwapparatuur en op de verdieping aan de achterzijde nieuwe kunststofkozijnen met rolluiken, aan de voorkant zijn ook kunststofkozijnen. Op zolder een 4e slaapkamer met dakkapel.

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met meterkast(10gro

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met meterkast(10groepen en een kookgroep), trapkast, toilet, grote doorzon woonkamer, mooie recente openkeuken met een koelvriescombinatie, inductiekookplaat, oven, afzuigkap en cooker, bijkeuken met wasmachine en drogeraansluiting, achterdeur naar serre over de gehele breedte, zonnige achtertuin op het westen en een stenen berging, welke is uitgebreid over de hele breedte van de tuin.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers(2 ruime slaapkamers met vaste kasten en aan de achterzijde een kleinere slaapkamer), nette badkamer bestaande uit een inloopdouche en wastafelmeubel en een separaat toilet geheel betegeld en hangend.

2e verdieping: vaste trap naar 2e verdieping, grote overloop met dakraam aan de voorzijde en aan de achterzijde een gedeelte dakkapel met o.a. de CV ketel (Remeha Calenta bwjr 2009), ruime 4e slaapkamer met dakkapel en zijraam en knieschot met bergruimte.

Er is een mogelijkheid om de garage gelegen aan de Schootenweg 28 erbij te kopen, vraagprijs: € 25.000,= k.k.
Vanuit de woning is er via de steeg elektra aangelegd naar de garage.

Interesse in dit huis? Maak een afspraak voor een bezichtiging of schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Vraagprijs:
18-01-2023
Direct

Eengezinswoning, hoekwoning
Bestaande bouw , bouwjaar 1969
Zadeldak (pannen)

douche, wastafelmeubel
2 woonlagen en een zolder

Dubbel glas
Cv-ketel:
Remeha Calenta ( gas gestookt combiketel uit 2009 , EIGENDOM )

Aan drukke weg, in woonwijk en vrij uitzicht