Plattegronden Plattegrond (1)

Pieter Janssoonstraat 51

1785 LN Den Helder

Omschrijving Pieter Janssoonstraat 51 Bieden vanaf € 125.000,-- k.k.
Met een vanaf prijs wordt bedoeld dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op deze woning. Lagere biedingen worden dan ook niet geaccepteerd. Bij een traditionele verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Bij een vraagprijs wordt juist vaak een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht.

Omschrijving Pieter Janssoonstraat 51 Bieden vanaf € 125.000,-- k.k.

Dit ruime appartement op de 2e verdieping is een fijne plek om te wonen. Zowel aan de voor als de achterzijde heb je prachtig uitzicht over de wijk De Schooten. Parkeren kan voor de deur, de fiets kan in de berging.
Het is iets meer dan 1,5 kilometer lopen naar winkelcentrum Vrede en Vrijheid. Vrede en Vrijheid is een winkelcentrum met een gevarieerd aanbod van winkels. Voor een wandeling of sportieve training zijn park Rehorst en Quelderduyn perfect. En met de auto ben je supersnel op weg naar de N9 ( Alkmaar) en de Afsluitdijk. Indeling: Appartementengebouw: Het appartementengebouw heeft een nette entree met de brievenbussen voor alle 6 bewoners. Voor het gebouw is een groot parkeerterrein.
Appartement: Via het trappenhuis komt je op de tweede verdieping. Vanuit de hal zijn de woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, meterkast, de toiletruimte te bereiken. Via de grote slaapkamer is de badkamer te betreden. Bijzonderheden: Prachtig uitzicht dankzij de ligging op de 2e verdieping; Gelijkvloers wonen Winkelcentrum Vrede en Vrijheid om de hoek Servicekosten € 154,-- per maand Stookkosten € 140,-- per maand + € 12.50 warm water per maand.
Interesse? Een bezichtiging plannen kan door contact op te nemen met de heer T. Koorn van Woningstichting Den Helder / Helder Vastgoed op telefoonnummer 0223-677 794.

Vraagprijs:
22-09-2022

Bestaande bouw , bouwjaar vanaf 1960 tm 1970
Appartement
Plat dak (bitumineuze dakbedekking)

douche, wastafel

Niet beschikbaar
Dubbel glas
Blokverwarming
Centrale voorziening

Aan park, aan rustige weg en vrij uitzicht
Redelijk