Plattegronden Plattegronden (3) 360 graden foto's Virtuele tour

Jolstraat 130

1784 NM Den Helder

Heerlijk ruime gezinswoning met diepe tuin!

Deze fijne tussenwoning staat in een ruim opgezette, kindvriendelijke woonwijk. De woning is keurig onderhouden en aan de voorzijde van de woning is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig.

De woning heeft een lichte woonkamer door de grote raampartijen aan de achterzijde. De woonkamer is tuingericht en heeft een schuifpui. De ruime keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De

Heerlijk ruime gezinswoning met diepe tuin!

De heerlijk zonnige en groene tuin is gericht op het zuidoosten en voorzien van een elektrisch zonnescherm.

De eerste verdieping telt 3 ruime, netjes verzorgde, slaapkamers. De badkamer is ingericht met douche, ligbad, wastafel en een 2e toilet.

Op de 2e verdieping bevindt zich de 4de slaapkamer, welke extra ruim is door de dakkapel aan achterzijde. Op de voorzolder is een wasruimte aanwezig waar ook de CV-ketel is gesitueerd (Remeha 2008). Ook aan bergruimte is gedacht, want deze hele verdieping heeft bergruimte achter de schotten.

Door de ligging aan de rand van de wijk bevinden natuurpark Mariëndal, het bos en de duinen zich op loopafstand.

Bijzonderheden:
- Energielabel B
- Diepe achtertuin op het zonnige zuidoosten
- 4 slaapkamers

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Vraagprijs:
22-09-2022

Eengezinswoning, tussenwoning
Bestaande bouw , bouwjaar 1971
Zadeldak (pannen)

ligbad, toilet, douche, wastafel

Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas
Cv-ketel:
Remeha Avanta ( gas gestookt combiketel uit 2008 , EIGENDOM )

Aan rustige weg en in woonwijk
Redelijk tot goed
Achtertuin en voortuin