Plattegronden Plattegronden (3) 360 graden foto's Virtuele tour

Javastraat 3

1782 DA Den Helder

Een prachtige grote tussenwoning(circa 172m² woonoppervlakte) in de jaren dertig gebouwd, voorheen ingebruik als praktijkruimte en nu geheel in te delen naar eigen idee en smaak. De begane grond heeft een grote woonkamer welke nu nog opgedeeld is in drie ruimten, maar afhankelijk van de wensen kan hier een woonkamer met openkeuken van circa 60m² worden gemaakt!

De mooie groene achtertuin heeft een prachtige grote veranda met buitenhaard, een berging en een poort naar de gemeenschappelijke steeg.

Indeling: begane grond, entree, tochtportaal, hal/gang, kastruimte onder de trap, toilet, diverse deuren in de gang welke naar de verschillende ruimten gaan(voorkamer met erker), achterkamer en een tuinkamer met deur naar de mooie achtertuin.

1e verdieping: overloop, 2e toilet, de oude pantry/keuken met een deur naar het balkon, deze ruimte zou je prima als badkamer kunnen ombouwen, een hele grote kamer(circa 38m²) met een schuifwand, hier zijn eenvoudig 2 mooie slaapkamers van te maken en een kleinere slaapkamer aan de voorzijde.

vaste trap naar de zolderverdieping: overloop, badkamer met douche, wastafel en een dakvenster, grote slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde, een deur naar een tussenkamer met dakvenster en vaste kasten en een deur naar een extra kamer/berging ook met een dakvenster.

Deze woning moet nog verder worden gemoderniseerd en omgebouwd, keuken, badkamer, cv-ketel en de verdere afwerking komt er nog bij. Het geheel is prima onderhouden, gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing en gelegen op 166m² eigen grond.

Aanvaarding per direct.

Vraagprijs: