Brakkeveldweg 136

1782 AK Den Helder

Een groot woon-/winkelpand of een heel groot woonobject gelegen op 285m² erfpachtgrond.
De bovenwoning heeft nu een inpandige opgang, maar er is een bouwvergunning voor een separate opgang naar de verdieping.
De woning heeft in totaal 3 slaapkamers, maar op de grote zolder kunnen er nog twee kamers worden gecreëerd. De bovenwoning is ongeveer 115m² groot.

De winkel is gelegen op een van de toegangswegen naar het centrum midden in een woonwijk nabij het station.
De

De winkel heeft een oppervlakte van in totaal ca. 178m2, waarvan 151 m2 winkeloppervlakte en ca. 27 m2 magazijn/kantine, toilet etc.
Indien u de winkel wil gebruiken als hobbyruimte of als woonruimte is dat natuurlijk ook mogelijk.

Indeling:
Zowel via een voor als via een zijentree is toegang tot de winkel/hobbyruimte, aan de achterzijde treft u het magazijn en toiletruimte aan.

In het midden een trapopgang naar de verdieping: gang/overloop met aan de voorzijde een ruime woonkamer(± 26m²), 2 slaapkamers, kastruimte en een trapopgang naar de grote zolder, een keuken en een doorloop naar twee kamers, toilet en een badkamer. (De plattegronden welke zijn toegevoegd zijn niet helemaal volgens de huidige situatie).

Interesse maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging.

Vraagprijs:
12-11-2022

Eengezinswoning, hoekwoning
Bestaande bouw , bouwjaar 1924
Samengesteld dak (pannen en bitumineuze dakbedekking)

Overige inpandige ruimte:

douche, wastafel
2 woonlagen en een zolder

Gedeeltelijk dubbel glas

Erfpacht

Aan drukke weg en in woonwijk
Redelijk