Mijn favorieten

Onze medewerkers

Maurice Jongewaard
Maurice Jongewaard
Wie wij zijn? Wij zijn een modern en eigentijds makelaarskantoor dat werkt in de regio Den Helder en omstreken. Als kantoor bestaan wij al sinds 2001. Dat is namelijk het fusiejaar waarin de twee bekende Helderse makelaarskantoren P.J. Bosch Makelaardij B.V. en VBO Makelaarskantoor Jongewaard & Jongewaard besloten hun krachten te bundelen. Deze fusie was voor ons een schot in de roos.

Bij ons kantoor zijn 4 makelaars werkzaam James Meijer, Maurice Jongewaard, Mark Heemskerk en Remko Bogaards. Met elkaar delen wij de liefde voor het vak. Een vak dat wij toch echt als een ambacht zien. Vooral omdat het vraagt om dat ‘fingerspitzengefuhl’ en waarbij wij óók altijd op zoek zijn naar dat extra beetje vakkennis.
James Meijer
James Meijer

Mark Heemskerk
Mark Heemskerk

Remko Bogaards
Remko Bogaards
Vanaf 1998 ben ik werkzaam in mijn huidige vakgebied, eerst als makelaar en sinds 2006 ook als beëdigd taxateur in onroerende zaken. Ik hou mij momenteel hoofdzakelijk bezig met de afdeling wonen en nieuwbouw van ons kantoor, maar natuurlijk spring ik bij waar nodig bij onze afdeling van de bedrijfsmakelaardij. Ik heb altijd gewerkt voor een kantoor wat is aangesloten bij de NVM, wat voor mij heel belangrijk is vanwege de kwaliteitseisen die de NVM stelt en natuurlijk de vastgelegde erecode van de NVM waar de klant ons aan kan toetsen.
Titia Luksemburg
Titia Luksemburg
Al vanaf 1 april 1987 ben ik werkzaam in de makelaardij. Begonnen bij Makelaardij P.J. Bosch aan de Prins Hendriklaan en in 2001 meegegaan in de fusie tussen dit kantoor en Jongewaard & Jongewaard.
Als Jongewaard Meijer NVM Makelaars gedurende 6 jaar in het Cityhuis aan de Middenweg gevestigd, daarna verhuisd naar ons huidige mooie kantoorpand aan de overkant, naast het woonplein van de Woningstichting. Sinds oktober 2017 dus onder de naam Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars.
Irene van Wijk
Irene van Wijk
Vanaf 1 mei 1999 ben ik werkzaam in de Makelaardij, eerst bij Jongewaard & Jongewaard wat later overgegaan is in Jongewaard Meijer NVM Makelaars en waarna wij zijn verhuisd naar een prachtig pand aan de Middenweg. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik zo leuk aan dit werk, afwisselend, leerzaam en met leuke collega's om mij heen maakt het dat ik met plezier naar mijn werk ga!
Afra Jongewaard
Afra Jongewaard