Mijn favorietenJongewaard Heemskerk Makelaars: persoonlijk en professioneel

 

Wij zijn een modern en eigentijds makelaarskantoor dat werkt in de regio Den Helder. Als kantoor bestaan wij al sinds 2001. Dat is namelijk het fusiejaar waarin de twee bekende Helderse makelaarskantoren P.J. Bosch Makelaardij B.V. en VBO Makelaarskantoor Jongewaard & Jongewaard besloten hun krachten te bundelen. Deze fusie was voor ons een schot in de roos.

Ons team bestaat uit vier makelaars; James Meijer, Maurice Jongewaard, Mark Heemskerk en Remko Bogaards. En uit drie backoffice toppers; Titia Luksemburg, Irene van Wijk en Afra Jongewaard. 

Met elkaar delen wij de liefde voor het vak. Met elkaar zijn we vakidioten die altijd op zoek zijn naar meer vakkennis. Maar bovenal zijn wij met elkaar de matchmakers die altijd op zoek zijn naar de juiste vastgoedmatch. 

Waarom Jongewaard Heemskerk?

  Jarenlange makelaarservaring in Den Helder en omstreken;
  Uitgekiende makelaarsstrategie, zowel offline als online;
  Passend advies en begeleiding voor elke woonsituatie;
  Open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.

 

 

Jongewaard Heemskerk Makelaars is partner van Woonaccent

Jongewaard Heemskerk werkt samen met de landelijke branding & support organisatie Woonaccent. Hierdoor kunnen wij een unieke en uitgekiende marketingstrategie voor alle huizen realiseren. Bij Woonaccent maken verschillende makelaars gebruik van een team aan marketingspecialisten, waardoor alle woningen zowel online als offline optimaal gepromoot worden. Daarnaast wisselt Woonaccent veel kennis uit met makelaarskantoren door heel Nederland. 
 

 

Afspraak maken?

Afspraak maken met onze makelaar in Den Helder? Neem snel contact op of loop ons kantoor binnen. Wij zitten aan de Middenweg 159A. Wees welkom, de koffie staat klaar! Of maak een afspraak via het onderstaande formulier of bel ons op 0223-612230
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring