Mijn favorietenJouw huis verkopen in Den Helder en omgeving?

Jongewaard Heemskerk Makelaars helpen je graag met de juiste match


Jij wilt graag je huis verkopen in de regio Den Helder? Als je alle berichten in de media mag geloven, zou je denken dat dit eenvoudig is. Maar schijn bedriegt. Een woning te koop zetten kan inderdaad iedereen, maar een woning succesvol verkopen is een vak, ons vak. Je wilt je huis immers graag voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden verkopen. Met een persoonlijke, creatieve aanpak en een verkoopstrategie op maat realiseren wij voor jou een optimaal resultaat dankzij de perfecte match. 

Ben je benieuwd naar onze strategie voor jouw huis? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend verkoopgesprek. Je ontvangt in dit gesprek altijd een gratis waardebepaling. 

 

Huis verkopen? Maak kennis met de makelaars van Jongewaard Heemskerk


 

Tip van Mark Heemskerk:

''Probeer eerst inzicht te krijgen in je financiële situatie. Zoek uit wat de waarde van jouw woning is en neem dat mee in de verschillende mogelijkheden. Op deze manier ben je goed voorbereid en kun je snel schakelen tijdens de onderhandelingen. Kom eens kennismaken!'' 


  

 
Waarom jouw huis in Den Helder verkopen met Jongewaard Heemskerk Makelaars?

Je huis verkopen? Wij geloven niet in een stappenplan, maar in een verkoop op maat. Geen enkel huis is immers hetzelfde en dus verdient elke verkoop maatwerk. Eén van onze makelaars komt graag vrijblijvend bij je langs voor een opname van je woning en een advies over de vraagprijs. Van ons krijg je geen mooie praatjes, maar een helder en persoonlijk verkoopplan met een uitgebreid en eerlijk verkoopadvies. 

Voor de start van de verkoop bespreken we welke kosten er zijn. Eerlijk, duidelijk en transparant, zonder verrassingen achteraf. 
Twijfel je nog om je huis in de verkoop te zetten, omdat je nog geen nieuwe woning hebt gevonden? Misschien is Virtueel Verkopen dan iets voor jou!Pas verkopen als jij er aan toe bent: Virtueel Verkopen! 

Heb je plannen om je huis te verkopen? H&W Makelaars Den haag maakt jouw huis verkoopklaar!Heb je plannen om jouw huis te verkopen? En heb je nog geen andere woning gekocht of gezien? Jongewaard Heemskerk Makelaars snapt dat het in deze woningmarkt lastig is om de juiste woning te vinden in Den Helder. Met Virtueel Verkopen maken wij jouw woning alvast verkoopklaar en presenteren we jouw huis enkel aan serieuze kopers. Met Virtueel Verkopen kun jij je rustig oriënteren op een andere woning en ontdekken hoe houw woning in de markt ligt. Wil je meer weten over Virtueel Verkopen? Klik dan op de onderstaande link. 


Meer weten over proefverkopen H&W MakelaarsWaarom Jongewaard Heemskerk Makelaars?

  Jarenlange ervaring in de woningmarkt in de regio Den Helder;
  Persoonlijke en professionele verkoopstrategie;
  Bij ons krijg je altijd een eerlijk en passend advies;
  Wij hanteren een uitgekiende marketingstrategie, zowel offline als online;
  Wij realiseren de hoogste opbrengst voor jouw huis;
  Bij ons krijg je een open en heldere aanpak zonder verborgen kosten.


 Onze klanten geven ons een 8.8

op onze verkoop dienstverlening

Reviews Woonaccent Makelaars Hoogeveen

Wij zijn benieuwd waarom jij je huis wilt verkopen. Vul het formulier hieronder in om een kennismakingsgesprek in te plannen. Je kunt ons ook direct bereiken via: 0223-612230

 


 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring