Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Drs. F. Bijlweg 5 in Den Helder 1784 MC

Drs. F. Bijlweg 5

1784 MC Den Helder
Huurprijs € 115,46 p.m² p.j. Beschikbaar

Omschrijving

In dit mooie kantoorgebouw zijn diverse kantoren beschikbaar gekomen, op de begane grond 3 kantoren en 3 kantoren op de verdieping, in totaal ± 155m² turnkey. Een gezamenlijke entree op begane grond, direct links zijn twee kantoren beschikbaar (28m² en 38m²) en aan de achterzijde nog een groot kantoor van 38m². Rondom de vide op de verdieping bevinden zich nog drie beschikbare kantoren (11m², 12m²...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 250 m² In units vanaf 16 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In dit mooie kantoorgebouw zijn diverse kantoren beschikbaar gekomen, op de begane grond 3 kantoren en 3 kantoren op de verdieping, in totaal ± 155m² turnkey. Een gezamenlijke entree op begane grond, direct links zijn twee kantoren beschikbaar (28m² en 38m²) en aan de achterzijde nog een groot kantoor van 38m². Rondom de vide op de verdieping bevinden zich nog drie beschikbare kantoren (11m², 12m² en 28m²).

Alle kantoren zijn voorzien van een systeemplafond met verlichting, vloerbedekking en kabelgoten, zonwering en sommige van airco. De pantry's, de toiletten en de kantine zijn voor gemeenschappelijk gebruik. De genoemde m² zijn de netto m² er komt een opslag voor de algemene ruimten bij.
In het verzamel gebouw zijn reeds gevestigd: Notarissencombinatie Den Helder, Tempo Team, A&A Adviespartners, Heikens Human Capital en Counseling NH Doornbos.

INDELING: entree begane grond, een toegang tot de linkervleugel en een brede gang/wachtruimte, via de centrale entree, zijn de toiletten voor de gasten toegankelijk, een pantry, en verder de gang door komt men de dubbele toiletgroep, achteruitgang en nog een groot kantoor tegen. In de grote ontvangstruimte staat een mooie brede trappartij naar de verdieping, rondom de vide een ruime gang naar de kantoren en een dubbele toiletgroep.

LIGGING: Centraal gelegen nabij Politiebureau, Brandweer, Scholen aan Zee, hypotheken en verzekeringskantoor(Noordstad), diverse kerken, tennisbanen en een bushalte voor de deur.

Standaard ROZ huurovereenkomst + Alg. Bepalingen. Te aanvaarden per direct.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 115,46 per m² per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 25,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1990 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 250 m² Perceeloppervlakte 3143 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 16 m² Locatie Kantorenpark Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
250 m²
In units vanaf
16 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Verzamelgebouw
Receptie, kantine, sanitair, pantry/keuken
Turnkey
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring