Online de waarde van je huis berekenenBenieuwd naar de waarde van jouw huis?

Krijg binnen 2 minuten een gratis waarde-indicatie

Heb je plannen om te gaan verhuizen? Wil jij je hypotheek veranderen of ben je gewoon nieuwsgierig naar de huidige waarde van jouw woning? Vul dan enkele gegevens in en ontvang binnen 2 minuten een indicatie van de woningwaarde. Het blijft slechts een indicatie. Zodra je plannen concreet worden, komen we graag bij je langs voor een onderbouwde waardebepaling of om het huis officieel te taxeren.

Waarde berekenen

Jongewaard Heemskerk

Passie voor het vak
Wij houden van wat we doen en wij doen altijd ons uiterste best. We halen alles eruit wat er in zit. Die passie komt terug in de manier waarop wij te werk gaan: we zorgen ervoor dat jouw woning wordt verkocht tegen de beste prijs en voorwaarden. Kies je voor onze dienstverlening, dan kies je voor deskundigheid. Wij zijn trots op onze vakkennis.
No-nonsense
Hoe wij zijn en handelen kun je het beste omschrijven als no-nonsense. Wij zijn geen ‘salesmensen’ en houden niet van poespas. Wij zijn er voor jou. Wij maken de zaken niet mooier dan ze zijn. We geven eerlijke en oprechte adviezen. We zijn nuchtere aanpakkers en zetten graag dat stapje extra voor jou.
IJzersterke dienstverlening
Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Wij zijn altijd bereikbaar voor onze klanten, geen vraag blijft onbeantwoord. We houden je van alle stappen op de hoogte, zodat jij met een vertrouwd en ontspannen gevoel je woning kan aan- of verkopen.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Jongewaard Heemskerk NVM Makelaars
Middenweg 159 A
1782 BE Den Helder

Back to top