Mijn favorieten

Taxaties

Jongewaard Heemskerk: uw huis op waarde gewaardeerd en getaxeerd

Uw huis of bedrijfspand is waardevol. Zeker als u al jaren op een adres woont of werkt, neemt de emotionele waarde toe. Maar, wat is uw huis of bedrijfspand nu echt waard? Los van de emotionele waarde. Dat hangt sterk af van wie het vraagt. Banken, beleggingsmaatschappijen, notarissen, bedrijven; ze hebben allemaal een ander waardeoordeel.

Wij willen graag die makelaar zijn die uw huis of bedrijfspand ‘gewoon’ waardeert. En daarmee dus ook ‘gewoon’ goed taxeert. Dat kunnen wij ook. En dat doen wij dan ook. En we doen het goed. Al vele jaren.

Daartoe zijn wij gecertificeerd door het Nederlands Instituut Certificatie en Registratie Makelaars-taxateurs onroerende zaken. Uw huis of bedrijfspand wordt bij Jongewaard Heemskerk dus goed gewaardeerd en getaxeerd.

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens