Mijn favorieten
Taxatie van jouw huis of bedrijfspand in Den Helder en omgeving

Taxatie van jouw huis in Den Helder en omgeving?
Jouw huis of bedrijfspand is waardevol. Zeker als je al jaren op hetzelfde adres woont of werkt, neemt de emotionele waarde toe. Maar, wat is jouw huis of bedrijfspand nu echt waard? Los van de emotionele waarde. Dat hangt sterk af van wie het vraagt. Banken, beleggingsmaatschappijen, notarissen, bedrijven; ze hebben allemaal een ander waardeoordeel.

Wij willen graag die makelaar zijn die jouw huis of bedrijfspand ‘gewoon’ waardeert. En daarmee dus ook ‘gewoon’ goed taxeert. Dat kunnen wij en dat doen wij goed. Als gecertificeerde Register Makelaars Taxateurs leveren wij altijd een gevalideerd taxatierapport. Gevalideerd wil zeggen dat het voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen opgesteld door een onafhankelijk validatie-instituut (zoals het NRVT en NWWI). 

Maak snel een afspraak via de button hieronder of bel ons direct op: 0223-612230


Jouw huis taxeren in 3 stappen

 


Veelgestelde vragen

 

Kan ik ook een taxateur uit een andere regio inschakelen? 

Nee, dit is niet mogelijk. Geldverstrekkers eisen dat een makelaar/taxateur veel kennis heeft van de omgeving. Om dit te waarborgen mogen taxateurs enkel binnen een straal van 20 kilometer van hun vestiging taxeren.
 

 

Wat houdt een gevalideerd taxatierapport precies in?

Een valide taxatie is uitgevoerd door een makelaar/taxateur die is aangesloten bij een onafhankelijk validatie-instituut (bijv. het NWWI). Deze instituten bewaken de kwaliteit van taxatierapporten. Elk rapport wordt dan ook opgestuurd en gecontroleerd door een validatie-instituut zodat de waarde van een woning op een uniforme wijze wordt bepaald en fraude en fouten worden voorkomen.
 


Taxatie plannen of een andere vraag?

Wilt u een afspraak maken voor een taxatie of heeft u een andere vraag, vul dan onderstaand formulier in. Of bel direct op 0223-612230

 
  

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring