Mijn favorieten

Jouw woning in Den Helder en omgeving verkopen...

Met een sterke woningpresentatie

Probeer het verkooppakket van Jongewaard Heemskerk 3 maanden gratis uit

Het verkopen van jouw huis in Den Helder begint met een sterke woningpresentatie aan de juiste doelgroep. Professionele foto’s, interactieve plattegronden en heldere teksten zorgen er onder andere voor dat jouw huis een goede eerste indruk maakt. Met advertenties op social media benaderen wij een selectieve doelgroep en kunnen wij meten welke personen serieus geïnteresseerd zijn. Dit levert sneller kwalitatief goede bezichtigingen op.

Benieuwd naar ons Verkooppakket? Kom eens vrijblijvend kennismaken, wij bespreken graag jouw opties.

Waar bestaat ons Verkooppakket uit?

Jongewaard Heemskerk Makelaars biedt een uitgebreide marketingmix om jouw woning optimaal te kunnen verkopen. Ons verkooppakket bestaat uit het volgende:

Complete Funda plaatsing
  Professionele fotografie
  360 graden foto's

Optioneel zijn hoogtefoto's
  2D of 3D plattegronden

Inzet van een woningstylist (optioneel)
 Facebook advertenties

Woningvideo
 Plaatsing op onze website
 Woningbrochure
 Extra promotie Open Huis

Meer weten over het verkooppakket?

Neem via onderstaand formulier contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Bel mij

Persoonsgegevens
Ik ga akkoord met de privacyverklaring