Mijn favorieten

Wat is mijn woning waard in Den Helder en omgeving?

Overweeg je te verhuizen en wil je graag weten wat jouw huis of bedrijfspand op het moment waard is. Bij Jongewaard Heemskerk kun je altijd een gratis waardebepaling aanvragen. Hierin geven wij een duidelijke indruk van de huidige waarde en mogelijkheden van je woning of bedrijfspand. Geheel vrijblijvend! Wij komen graag bij je langs voor een uitgebreid advies over de verkoopopbrengst, verkoopsnelheid en de presentatiemogelijkheden. Na dit gesprek kan jij beslissen of je met ons in zee wilt gaan.

Wat houdt een waarde-indicatie precies in?

Jongewaard Heemskerk verzorgt waarde-indicaties in de regio Den Helder. Na het plannen van de afspraak, zal onze makelaar bij je langskomen om de woning op te nemen. Dit resulteert in een advies over de te hanteren verkoopprijs na schatting van de waarde van jouw woning. Let wel op, deze schatting is dus geen taxatie! Het enige wat jij nog moet doen is een afspraak maken met onze makelaars.

De waarde-indicatie is o.a. gebaseerd op:

• Vergelijkbare woningen;
  • Staat van onderhoud;
  • Omgeving;
  • Kadastrale gegevens.

Gratis waardebepaling met verkoopstrategie bij H&W Makelaars Den Haag

Vraag hier een gratis waarde-indicatie aan:

Vul het formulier hieronder in om een gratis waarde-indicatie aan te vragen of maak direct een afspraak via 0223-612230

Bel mij

Persoonsgegevens
Ik ga akkoord met de privacyverklaring