Plattegronden Plattegronden (3)

Spoorstraat 33

1781 JC Den Helder
Winkelruimte Winkelruimte

Winkelpand met bovenwoning, ± 95 m² GO op de begane grond met ± 85 m² GO op de 1e verdieping en ±46m² GO. De verdiepingen worden als woonruimte gebruikt en de winkel is verhuurd aan een kapsalon.

De woning is via een inpandige trap in de winkel bereikbaar en heeft een grote woon/eetkeuken, een aparte slaapkamer aan de voorzijde en een buitendeur naar terras, aan de achterzijde in de winkel is een er een 2e trap naar de opbouw aan de achterkant met overloop opslagruimte en een aparte kamer. In de keuken staat de trap naar de 2e verdieping, overloop, 2 slaapkamers en een 3e kleinere kamer, badkamer en CV-ruimte. De ramen op de verdieping zijn recent vervangen(kunststof met dubbele beglazing). De winkel is volledig verbouwd als kapsalon, achter in de winkel een dubbele toiletgroep, een nooduitgang en een vaste trap naar de achteropbouw. Het pand is in zijn geheel nog verhuurd, maar kan in overleg met de huurder ook leeg worden opgeleverd.
Ligging: op A2-locatie, tegenover Zeeman, etc.
Kerngegevens: Vraagprijs: € 189.000,-- k.k..
Aanvaarding: in overleg.

Verkocht