Nijverheidsweg 9 A

1785 AA Den Helder
Kantoorruimte Kantoorruimte

Aan de Nijverheidsweg bieden wij u deze mooie kantoorruimte met bedrijfs-/opslagruimte aan. Het gehele pand begane grond en de verdieping te samen maar liefst ± 200 m² bedrijfs-/kantoorruimte!
Bent u op zoek naar een eigen ruimte voor uw onderneming, hier een betaalbare oplossing met een eigen entree en een eigen gezicht! Midden in de bedrijvigheid van Westoever.

Het geheel bestaat uit ± 69 m² kantoorruimte inclusief toilet/douche, aan de achterzijde is een ruime bedrijfsruimte/garage/opslagbox met elektrische deur van ± 32 m².
De verdieping is thans bereikbaar via een buitentrap aan de achterzijde, maar doormiddel van een trap aan de voorkant binnendoor is de gehele verdieping er goed bij te betrekken.
De gebruiksmogelijkheden zijn dan ook legio: kantoor, kantoor met opslag, praktijkruimte met wachtruimte, etc.

Indeling:
Entree met meterkast, kantoorruimte met pantry, 2e grote kantoorruimte met toilet en doucheruimte.
Aan de achterzijde een bedrijfsruimte-/opslagruimte met 2 diepe kasten met onder andere cv ketel en de pomp met verdeler voor de vloerverwarming voor de gehele begane grond.
Via een buitentrap is de verdieping bereikbaar, deze bestaat uit kantoor met een deur naar een hele grote kantoorruimte, deur naar hal met 2 toiletten en een deur naar het kantoor aan de voorzijde.
Alles is voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming en systeemplafonds met inbouwverlichting.

Het geheel staat op een kavel eigen grond van 185m². De aanvaarding is in overleg.

Heeft u belangstelling? Bel voor een afspraak!

Verkocht
Vraagprijs: