Joubertstraat 40 42

1782 SG Den Helder
Winkelruimte Winkelruimte

Bieden vanafprijs: € 165.000,- k.k.

Met een vanaf prijs wordt bedoeld dat u vanaf dit bedrag kunt bieden op deze woning. Lagere biedingen worden dan ook niet geaccepteerd. Bij een traditionele verkoop wordt gewerkt met een vraagprijs. Bij een vraagprijs wordt juist vaak een lager bod dan de vraagprijs uitgebracht.

Bieden vanafprijs: € 165.000,- k.k.

De oude buurtslagerij Konijn is geheel verplaatst naar de Marsdiepstraat 268 te Den Helder. Hierdoor is het pand aan de Joubertstraat 40-42 te Den Helder beschikbaar gekomen. Op de begane grond is er circa 110m2 GBO beschikbaar en op de verdieping circa 69m2 GBO. De bestemming is detailhandel, op de verdieping mag worden gewoond.
Het pand is aan de buitenkant goed onderhouden, rondom is het voegwerk opnieuw gedaan, diverse kozijnen zijn in het verleden vervangen door kunststof, grotendeels voorzien van dubbele beglazing.

Indeling: entree op de hoek, winkel, gang, diverse koelcellen, een grote werkruimte, deur naar halletje met trapopgang en deur naar buiten, bergruimte onder de trap, en achterin nog een werkruimte met een brede buitendeur.
1e verdieping een brede doorloop, met toegang tot een urinoir, een toilet, een douche ruimte, een bergzolder, aan de andere kant van de trap een ruimte voor de wasm.en de droger een toegang tot een buitenruimte en doorloop naar een grote ruimte met vaste kasten, overloop en twee aparte kamers.

Een pand waar het e.e.a. aan moet gebeuren aan de binnenkant, maar met voldoende mogelijkheden!

Aanvaarding per direct!

Verkocht