Fazantenstraat 71 P

1781 XN Den Helder
Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

UW OPSLAGRUIMTE, WERKPLAATS MET KANTOOR VLAKBIJ HET CENTRUM!

Op deze mooie centrale locatie, dichtbij het centrum van Den Helder en aan de rand van Westoever, worden binnenkort deze 4 mooie bedrijfsunits gerealiseerd. Door de vrije hoogte tot 8 meter kan over een groot deel van het oppervlak een verdiepingsvloer worden gerealiseerd. De begane grondvloer heeft een draagvermogen van circa 1.500 per kg/m2.

Unit 1: 141 m2 VVO Koopsom € 139.500 kosten koper

Unit

UW OPSLAGRUIMTE, WERKPLAATS MET KANTOOR VLAKBIJ HET CENTRUM!

Unit 1: 141 m2 VVO Koopsom € 139.500 kosten koper

Unit 2 t/m 4: 136 m2 VVO Koopsom € 135.000 kosten koper

Er is geen btw verschuldigd over de koopsom(indien er voor de renovaties en splitsing wordt gekocht, kan er over een deel van de koopsom btw worden gerekend, waardoor er minder overdrachtsbelasting betaald hoeft te worden).

OP DIT MOMENT ZIJN DE UNITS NOG IN CASCO STAAT. EEN EIGEN IDEE OVER DE INVULLING VAN DE RUIMTE(N)? NEEM CONTACT MET ONS OP OF MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING!

De units worden voorzien van nieuwe overheaddeuren en een aparte loopdeur, een meterkast met krachtstroom en water aansluitingen, aan de achterzijde een loopdeur en een raampartij voor voldoende daglicht, brandwerende scheidingswanden, oplegpunten voor een optionele verdiepingsvloer van circa 60m² en een voorziening voor een optioneel toilet en een pantry. Elke unit is voorzien van een brandslang.

Als u op tijd reageert is het mogelijk om een dubbele unit (ca 280m2) te kopen tegen een aangepaste koopsom; één scheidingswand kan dan achterwege worden gelaten en in overleg kan een eigen gevelbeeld worden gecreëerd.

De units kunnen optioneel /tegen meerprijs worden uitgevoerd met o.a.:
- Overheaddeur met een geïntegreerde loopdeur
- Een geïsoleerd dak
- Zonnepanelen
- Verdiepingsvloer (hout) ± 60m² met voldoende draagvermogen
- Toiletgroep
- Pantry
- Luchtverwarming
- Wanden met kozijnen(lichtinval) t.p.v. verdiepingsvloer

Er zijn voldoende parkeerplaatsen op een mandelig binnenterrein dat zal worden afgesloten door een elektrische poort.

Oplevering: circa oktober 2022 (eerdere oplevering bespreekbaar)

Bestemming
Bij de gemeente Den Helder valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Westoever 2011"
Bestemming object: Bedrijf
Functieaanduiding: bedrijf tot en met categorie 3.2
Functieaanduiding: specifieke vorm van bedrijf - abc

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar en beschikt over een goede toegangsweg en met voldoende parkeermogelijkheden.
De ligging is aan de rand van de Vogelwijk en nabij Westoever en het Ravelijncenter.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.
Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Alle door Jongewaard & Heemskerk NVM Makelaars en verkoper verstrekte informatie geldt als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn, zoals onder meer de mogelijkheid het gekochte te gebruiken voor de door hem beoogde doeleinden.

Een overeenkomst komt niet eerder tot stand dan nadat over alle elementen van de koop overeenstemming is bereikt. Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor een koop wel/niet te gunnen.

Koopprijs:
29-04-2022