Drooghe Bol 1031

1788 VB Julianadorp
€ 130 per m² p.j. Excl. btw
Winkelruimte Winkelruimte

In buurtwinkelcentrum “Dorperweerth” bieden wij circa 450 m² BVO winkelruimte aan. Frontbreedte circa 21,35 meter. In de directe omgeving van Kruidvat, De Vishal Dorperweerth, pinautomaat, Ambachtelijke Slager Jan Kater, bloemist Bloemz, De Echte Bakker, Van Dijk Optiek, Pets Place en Vomar Voordeelmarkt.
Parkeren: (Gratis) parkeren direct voor de deur.

Huurprijs: € 130,-- per m2 per jaar excl. BTW en excl servicekosten en kosten winkeliersvereniging.

Servic

Parkeren: (Gratis) parkeren direct voor de deur.

Servicekosten
Huurder wordt zelf rechtstreeks contractant van desbetreffende energieleveranciers, ten behoeve van:
- gasverbruik inclusief vastrecht;
- elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
- watergebruik inclusief vastrecht.

Opleveringsniveau
- systeemplafond met lichtarmaturen;
- brede gevel voorzien van dubbel glas en kunststofkozijnen.

Bestemming
Bij de gemeente valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Julianadorp-Zuid”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor centrumvoorzieningen: detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke en culturele voorzieningen, kantoorfuncties. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Den Helder.

Bereikbaarheid
In het buurtwinkelcentrum is de winkel uitstekend te bereiken. Bushalte op loopafstand.

Model overeenkomst: Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurtermijn: In overleg

Aanvaarding: Per direct.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968 bestaat.

Indexering: Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex

Huurprijsbetaling: In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Voorbehoud: Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Huurprijs:
€ 130 per vierkante meters per jaar Excl. btw