Van der Sterrweg 10 G

1784 NR Den Helder
€ 1.850 p.m. Excl. btw
Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

Te huur een prachtige nieuwbouw bedrijfsunit met prachtige showroom/kantoren op de eerste verdieping, gelegen op het bedrijvenpark De Dogger aan de van der Sterrweg 10 G te Den Helder.
De unit is pas opgeleverd en door de nieuwe eigenaar helemaal gereed gemaakt, volledig afgewerkt en voorzien van twee grote kantoren(3,80m x 4,97m en 3,83m x 4,97m) in de ruimte ervoor(7,64m x 9,95m) staat een mooie keuken met close in boiler, koelkast met vriesvak, combimagnetron en spoelbak.
De gehel

De gehele bovenverdieping is voorzien van gestuukte wanden, gestoffeerd met mooie licht grijze tapijttegels, systeemplafond met ledverlichting, isolerende glasfolie aan beide kanten, rondom schilderijrails en 2 airco units die ook in de winter kunnen verwarmen. Kortom een plaatje van een kantoor-/showroomruimte!

Op de begane grond bevindt circa 117m2 GO en op de verdieping circa 115m² GO.

Indeling: entree met meterkast, een hal met plavuizenvloer, trapopgang, een mooi betegeld toilet met fonteintje en een deur naar de loodsruimte.

De loods-/bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer met een vloerbelasting van 1.500 kg/m², een elektrisch bedienbare overheaddeur 4m x 4m met een extra loopdeur, de loods heeft een vrije hoogte van circa 4,5meter, een nooduitgang aan de achterzijde en spoelbak.

De verdieping is voorzien van grote raampartijen aan de voor- en achterzijde en is prachtig ingericht zoals hierboven omschreven en de foto's zeggen genoeg!

De locatie is centraal tussen het centrum van Den Helder en Julianadorp, met op loopafstand treinstation Den Helder Zuid en een bushalte.

Goede bereikbaarheid en prima gelegen nabij de uitvalswegen. Op het bedrijven terrein zitten diverse bedrijven.
Voor de unit bevinden zich gezamenlijke parkeerplaatsen op eigen terrein.

Er zit op dit pand nog een energiecontract dat nog ruim 2 jaar doorloopt voor ± € 135,- per maand kan er 7.000 Kwh worden gebruikt!

Aanvaarding per direct.

Huurprijs: