Plattegronden Plattegrond (1)

1781 JG Den Helder
€ 2.500 p.m. Excl. btw
Winkelruimte Winkelruimte

Tegenover het nieuwe Foodstation in het centrum van Den Helder staat deze mooie winkelruimte op A1 stand te huur. Dichtbij de hoofdentree van de Kroonpassage met zijn parkeerdek en dichtbij het parkeerterrein Julianaplein. Het hoekpand ligt op een goede zichtlocatie, met een zijdeur in de Kerkstraat en aan de achterzijde via het pleintje heeft u een goede laad- en losmogelijkheid.

De winkelruimte heeft een frontbreedte van 7.50 meter en een diepte van iets meer dan 15 meter. De nieuwe entree is voorzien van elektrische schuifdeuren en de winkel heeft nieuwe kunststofkozijnen met dubbele beglazing.
Pand is verder casco uitgevoerd uiteraard met de benodigde voorzieningen waaronder een toilet en een natte ruimte met wastafel. Het opleveringsniveau is bespreekbaar.

Locatie:
De winkelruimte heeft een mooie ligging tussen de Kroonpassage en de Keizerstraat; twee winkelstraten met diverse winkelketens en lokale ondernemers. Recht tegenover de winkel in het Foodstation zitten o.a. Bon Dia, C'est si bon, De Vishal, Slagerij Halman, croissanterie Avanti.

Bestemming:
Het pand valt onder het bestemmingsplan Stadshart Centrum 2010 en heeft de bestemming ‘Centrum’. Binnen deze bestemming zijn de volgende functies toegestaan:
* gebouwen ten behoeve van detailhandel, niet zijnde grootschalige detailhandel in voedings- en genotmiddelen, al dan niet in combinatie met ondergeschikte horeca;
* dienstverlening;
* horecabedrijven van categorie 1;