Paleiskade 41

1781 AN Den Helder
€ 120 per m² p.j. Excl. btw
Kantoorruimte Kantoorruimte

In “Het Blauwe Paleis”, aan de Paleiskade pal aan de haven van Den Helder staat op de 1e verdieping ± 480m²(BVO) en op de 2e verdieping ± 325m² (BVO) kantoorruimte te huur. De kantoorruimte is ook in delen te huur vanaf ± 100m². Indeling: gezamenlijke entree begane grond (met 24 uurs bewaking), trappenhuis, lift, 1e verdieping 2 open kantoren, 11 kantoren en een grote vergaderruimte, serverruimte, pantry, urinoir, heren en dames toilet. En op de 2e verdieping nog 6 kantoren en 3 grote vergaderruimten alsmede gezamenlijk gebruik van toiletten en pantry. Service kosten € 25,= per m² per jaar exclusief BTW (voor o.a. de energiekosten, glazenwasser, schoonmaakkosten etc.).
Aanvaarding per direct.

Huurprijs: