Luchthavenweg 6 a t/m j

1786 PP Den Helder
Kantoorruimte Kantoorruimte

Aan de Luchthaven gelegen staat deze turn-key kantoorruimte te huur. Er is ± 290 m² beschikbaar op de begane grond en ± 240 m² op de tweede verdieping met een prachtig uitzicht over het vliegveld en de kantoorruimten zijn voorzien van airco, kabel- en elektragoten, systeemplafond met verlichting, lamellen en vloerbedekking. Iedere etage heeft een dubbele toiletgroep en een gezamenlijke pantry. Via de lift of het trappenhuis zijn de etages te bereiken.
Huurprijs: € n.o.t.k per m²/jaar. Voor

Huurprijs: € n.o.t.k per m²/jaar. Voorschot servicekosten € 25,00 per m² per jaar. Aanvaarding per direct.

07-04-2022

Kantoorruimte