Luchthavenweg 16

1786 PP Den Helder
€ 120 per m² p.j. Excl. btw
Kantoorruimte Kantoorruimte

Aan de luchthaven gelegen op de 3e verdieping is nog 200m² kantoorruimte beschikbaar. De kantoorruimte zijn turnkey, voorzien van systeemplafonds met verlichting, kabelgoten en vloerbedekking. Er is een gezamenlijke entree op de begane grond met een trappenhuis en een lift naar de derde verdieping. Het pand heeft de beschikking over een eigen parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen. Op de begane grond, 1e en 2e verdieping zit Engie en de advocatenkantoor Knuwer is de medehuurder op de 3e verdieping.
Indeling: grote centrale hal met trappenhuis en lift, pantry, gang, deuren naar het te huren deel, met dubbele toiletgroep en 3 kantoren en 2 grote vergaderruimtes.
De aanvaarding is per direct.

Huurprijs:
€ 120 per vierkante meters per jaar Excl. btw