Kooyplaza 0 ong

€ 49.950 Excl. btw
€ 375 p.m. Excl. btw
Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

KooyPlaza bestaat uit degelijke, nieuw te bouwen moderne opslag units met daarin multifunctionele units. KooyPlaza is centraal gelegen op een fraaie locatie op Kooypunt.
De centrale ligging nabij diverse uitvalswegen en de goede bereikbaarheid vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor dienstverlenende bedrijvigheid en opslagmogelijkheden.

De opslag units zijn beschikbaar vanaf 40m², 45m², 50m² tot 63,75m² BVO. Het is mogelijk om meerdere units te koppelen, zodat u 80m², 90m², 100m² of nog groter 200m² kan creëren.
Hierdoor zijn ze zowel zakelijk als privé de juiste keuze, zeker in combinatie met de perfecte ligging.
De units krijgen géén gasaansluiting, wel eigen elektra, water door middel van een tussenmeter en een rioolaansluiting.
Het complex wordt gebouw in twee bouwblokken met een binnenterrein van circa 12 meter. Er komt rondom een hekwerk en de twee inritten worden afgesloten met een elektrische schuifpoorten.

De multifunctionele units worden onderheid en gebouwd als een geschoorde staalconstructie.
De gevel wordt bekleed met zwarte geïsoleerde sandwichpanelen.
Het geïsoleerde platte dak wordt voorzien van noodoverstorten en hemelwaterafvoeren.
De units krijgen een gevlinderde betonvloer, een meterkast met elektra-aansluiting, een metalen
geïsoleerde overheaddeur(4mx4m) met geïntegreerde loopdeur.
De metalen gevelpanelen zijn aan de binnenzijde vlak en wit van kleur.
De maximale vloerbelasting is 1.000 kg p/m2
Het terrein wordt bestraat met betonklinkers en voor de overheaddeuren worden 2 stelconplaten gelegd.

Alle units zijn 5 meter breed en variëren in de lengte:
5m x 8m = 40m² koopsom € 49.950 Exclusief BTW VON
5m x 9m = 45m² koopsom € 54.950 Exclusief BTW VON
5m x 10m = 50m² koopsom € 59.950 Exclusief BTW VON

Kortom een prachtig complex op een een centrale locatie, interesse? Neem contact op met ons kantoor 0223-612230 of info@jongewaardheemskerk.nl
Projectwebsite: https://kooyplaza.nl/

Verkocht
Koopprijs:
€ 49.950 vrij op naam Excl. btw
Huurprijs:
€ 375 per maand Excl. btw
07-04-2022

Nieuwbouw
Bedrijfsruimte

BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfsruimte bedrijfshal opp:
Bedrijfshal vrije hoogte:
Bedrijfshal vrije overspanning:
Bedrijfshal vrije vloerbelasting:
1000 kg

Niet beschikbaar

Het terrein wordt aangelegd met o.a. openbare parkeerplaatsen en een afgesloten binnenruimte met twee elektrische toegangspoorten.

Bedrijventerrein
Jongewaard Heemskerk 0223 - 612 230