Plattegronden Plattegronden (2)

1784 MC Den Helder
€ 95 per m² p.j. Excl. btw
Kantoorruimte Kantoorruimte

Te huur kantoorruimte eventueel in combinatie met een deel loodsruimte. Op een gunstige locatie gelegen nabij bijvoorbeeld station (zuid), uitvalswegen en centraal in Den Helder. De kantoorruimte is goed geïsoleerd en beslaat over 2 verdiepingen ca. 350m2. Een deel van de kantoorruimte (op tekening eerste kantoor links en het achterste deel van de loods is verhuurd aan een derde partij)

Er is ca. 350 m² kantoorruimte beschikbaar; verdeeld over twee etages. Kleinere oppervlaktes in overleg ook mogelijk. Eventueel kan ook een deel van de loodsruimte door de huurder gehuurd worden. Dit bedraagt ca. 300m2 loodsruimte prijs in overleg.

Het kantoorgedeelte is v.v. systeemplafonds met inbouwarmaturen, wanden met spuitwerk, vloeren v.v. plavuizen (hal en sanitaire ruimtes) en vloerbedekking (kantoren en archief).

De indeling is als volgt:

Entree met meterkast, trapopgang naar kantoorverdieping, bergkast onder de trap en dames- en herentoilet. Tussendeur naar achtergelegen bedrijfshal.

Aan de zijde van sporthal De Slenk een spreekkamer (reeds in gebruik) alsmede een royale archiefruimte. Aan de andere zijde van het pand een royale kantoortuin met naastgelegen keuken, kluis en berging.

Verdieping; royale hal met een tussendeur naar de achtergelegen bedrijfshal (via stalen trap bereikbaar). Aan de zijde van De Slenk een ruime vergader-/kantoorruimte alsmede een directiekantoor aan de voorzijde. Aan de andere zijde is een zeer royale kantoorruimte gelegen (evt. te halveren d.m.v. een scheidingswand, v.v. twee deuren naar de hal).

Voor het fraaie kantoorgedeelte zijn diverse parkeervakken aanwezig.

Genoemde huurprijs is prijs exclusief eventueel bij te huren loodsruimte.

Koop is tevens bespreekbaar.
Informeer naar de mogelijkheden!

Verkocht
Huurprijs: