Bedrijfsweg 1 A H

1785 AK Den Helder
€ 625 p.m. Excl. btw
Bedrijfsruimte Bedrijfsruimte

Op een goede centrale locatie in Den Helder, nabij de woonwijk de Schooten, Westoever en dichtbij de Rijksweg,
komt binnenkort deze bedrijfsunit beschikbaar, met op de begane grond ± 50m² BVO en de verdieping is ± 48m² BVO groot.

De loods is voorzien van een eigen meterkast met elektra aansluiting en een watermeter(tussenmeter), er is een rioolaansluiting aanwezig maar nog geen toilet. De houtenverdiepingsvloer is toegankelijk doormiddel van een houten trap die achter in de loods staat en aan de achterzijde is boven een raampartij welke zicht heeft op de Torplaan.
De toegang gaat via een grote overheaddeur(4m x 4m) met een loopdeur erin. De loods is een onderdeel van BedrijfsPlaza een complex van 17 loodsen. Het gezamenlijke binnenterrein is overdag open en in de avond afgesloten.
Door middel van inbelnummer is het hekwerk op afstand te openen. Buiten het hek heeft iedere unit zijn eigen brievenbus.

aanvaarding in overleg.

Interesse? neem contact op met ons kantoor: 0223-612230 of info@jongewaardheemskerk.nl

Verhuurd
Huurprijs:
€ 625 p.m. Excl. btw
12-02-2024

Bedrijfsruimte

BEDRIJFSRUIMTE
Bedrijfsruimte bedrijfshal opp:
Bedrijfshal vrije overspanning:
Bedrijfshal vrije vloerbelasting:
1000 kg

Niet beschikbaar

Bedrijventerrein

Nieuw Molenplein fase 2!

Vanaf nu beschikbaar. Nieuwbouw op een prachtige locatie.

Bekijk de beschikbare woningen hier!